Ηράκλειο: Έκλεψε σύζυγο πρώην βουλευτή και έκρυψε τα χρήματα στην πάνα του μωρού της
2 years, 2 months ago
6

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε μία 27χρονη που έκλεψε τη τσάντα συζύγου πρώην βουλευτή. Στην τσάντα υπήρχαν 1.300 ευρώ, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, η 27χρονη είχε κρύψει στην πάνα του μωρού.

Η 27χρονη είναι η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που είχε εντοπιστεί εγκαταλελειμμένο μέσα σε μία χαρτόκουτα στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο πάρκο του Θεοτοκόπουλου στις 3 Δεκεμβρίου, υπόθεση για την οποία είχε επιβληθεί στον πατέρα της οικογένειας φυλάκιση 15 μηνών, με αναστολή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretalive.gr, η 27χρονη δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα γνωστοποιήθηκαν, είχε διαπράξει την κλοπή, κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά.

Συγκεκριμένα, την 27χρονη να ρίχνει την τσάντα στο έδαφος, ενώ η νόμιμη κάτοχός της έπινε αμέριμνη τον καφέ της έδειξε κάμερα ασφαλείας από το σημείο. Στην συνέχεια, αφού η κατηγορούμενη σιγουρεύτηκε ότι δεν την είχαν αντιληφθεί, άρπαξε, την τσάντα, πήρε τα χρήματα, τα έκρυψε στην πάνα του μωρού και πέταξε την τσάντα με όλα τα έγγραφα σε κάδο απορριμμάτων.

Μάλιστα, την στιγμή που η σύζυγος του πρώην βουλευτή εντόπισε την τσάντα από την οποία έλλειπαν τα χρήματα, η κατηγορούμενη έκανε την αδιάφορη.

Ακόμα και όταν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. την οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, συνέχισε να ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με το περιστατικό της κλοπής.

Ωστόσο, παρόλο που το μωρό την “βοήθησε” να αρπάξει την τσάντα, τελικά ήταν κι αυτό που την “πρόδωσε” με αποτέλεσμα την σύλληψή της. Συγκεκριμένα, με αφορμή το κλάμα του μωρού, οι αστυνομικοί θέλησαν να της δώσουν τα πράγματα που είχε στην κατοχή της, όταν την προσήγαγαν. Και τότε έγιναν τα “μεγάλα αποκαλυπτήρια” με το “πλούσιο” περιεχόμενο της πάνας!

enikos.gr