«Ήρθα μόνη, με μάσκα να αφήσω δύο λουλούδια στο Πολυτεχνείο και μου βάλανε πρόστιμο 300 ευρώ»
3 years, 5 months ago
6

«Ήρθα να αφήσω δύο λουλουδάκια. Κάθε χρόνο έρχομαι εδώ πέρα και αφήνω λουλούδια για χάρη αυτών που μας δώσανε ελευθερία, που πάταξαν τη Χούντα» είπε στους δημοσιογράφους η γυναίκα που της καταλογίστηκε πρόστιμο 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, όταν πήγε στο Πολυτεχνείο για να αφήσει λουλούδια.

«Άλλος μένει στη γειτονιά. Εγώ εργάζομαι εδώ πέρα», ανέφερε, εξηγώντας ότι είναι υπάλληλος του ΟΑΕΔ που φεύγοντας από τη δουλειά της θέλησε να κάνει αυτό που κάνει κάθε χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση, η γυναίκα, που καλείται να πληρώσει πρόστιμο 300 ευρώ, επισημαίνει ότι σέβεται τα μέτρα αλλά και τη δημόσια υγεία. «Σέβομαι, είμαι με μάσκα, ήρθα μόνη μου, σέβομαι την πανδημία, σέβομαι την υγεία των ανθρώπων, αλλά έλεος. Στα λεωφορεία δεν υπάρχει συγχρωτισμός που έρχεται ο κόσμος; Κι εγώ εδώ πέρα μόνη μου να αφήσω δύο λουλούδια υπάρχει απαγόρευση; Εκεί είναι το ζήτημά μου» ανέφερε.

Όπως υποστηρίζει, όταν οι αστυνομικοί της είπαν ότι δεν γίνεται, τους ζήτησε μισό λεπτό για να αφήσει τα λουλούδια έστω στην πύλη.

 

Η γυναίκα είχε στείλει sms για μετακίνηση «6», δηλαδή για σωματική άθληση ή βόλτα με κατοικίδιο ωστόσο δεν έπεισε τους αστυνομικούς που της επέβαλαν πρόστιμο για παράνομη μετακίνηση.