«Ηθελε να σταματήσουμε να βρισκόμαστε… Θόλωσα»: Τι είπε στους αστυνομικούς η 17χρονη που σκότωσε την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι
1 year, 4 months ago
6

Θρίλερ εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Μαρούσι, καθώς εντοπίστηκε νεκρή μια 22χρονη η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από την 17χρονη φίλη της.

ΗΑστυνομία συνέλαβε τη 17χρονη που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Στα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς, η 17χρονη είπε: «Ηρθε στο σπίτι να συζητήσουμε γιατί εήθελε να σταματήσουμε να βρισκόμαστ και να τη φιλοξενώ στο σπίτι μου κατά διαστήματα. Εκεί θόλωσα γιατί δεν ήθελα ποτέ να σταματήσω να τη βλέπω και από εκεί και έπειτα δεν ξέρω τι έχει γίνει, δεν θυμάμαι».

Πληροφορίες αναφέρουν πως προηγήθηκε καβγάς μεταξύ των δύο κοριτσιών και ακολούθως η 17χρονη σκότωσε την 22χρονη προκαλώντας της πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον λαιμό.

Μάλιστα, ο πατέρας της 17χρονης, που γύρισε στο σπίτι και αντίκρυσε την 22χρονη μες στα αίματα, ενημέρωσε ο ίδιος την Αστυνομία. Ο πατέρας της 17χρονης είναι καρδιολόγος και η μητέρα εκπαιδευτικός.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρούσι και εντόπισαν αιμόφυρτη τη νεαρή κοπέλα.

Η 22χρονη το τελευταίο διάστημα φιλοξενούνταν στο σπίτι της 17χρονης. Είχαν γνωριστεί το καλοκαίρι και είχαν αναπτύξει μια στενή φιλία. Φάινεται μάλιστα πως αυτή η φιλία έκανε καλό στην ψυχολογία της 17χρονης η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή.

Ωστόσο φαίνεται πως η ανήλικη μαθήτρια το τελευταίο διάστημα είχε διακόψει το σχολείο παρά το γεγονός ότι φέτος θα έδινε πανελλήνιες. Επίσης είχε διακόψει και τη φαρμακευτική της αγωγή.

real.gr