Jay Pickett – Πέθανε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας
2 years, 8 months ago
6

Θλίψη έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Jay Pickett, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της νέας ταινίας που συμμετείχε.

Ο Jay Pickett άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν στο σετ της ταινίας – γουέστερν «Treasure Valley»

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, ο Jay Pickett άφησε την τελευταία του πνοή, καθισμένος σε ένα άλογο και η πιο πιθανή αιτία θανάτου είναι η καρδιακή προσβολή.

 

Ο ηθοποιός ήταν περισσότερο γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από την συμμετοχή του σε σειρές όπως οι General Hospital, Days of Our Lives και Port Charles.

Ο Jay Pickett βρισκόταν στο Αϊντάχο για μία σκηνή για την επόμενη ταινία του «Treasure Valley» όταν πέθανε, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του φιλμ, Travis Mills.

 

«Ο Jay Pickett, ο πρωταγωνιστής μας, σεναριογράφος, παραγωγός και δημιουργός αυτής της ταινίας, πέθανε ξαφνικά ενώ προετοιμαζόμασταν να γυρίσουμε μία σκηνή», έγραψε ο Μιλς στην επίσημη σελίδα του φιλμ στο Facebook. «Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες και θρηνούμε για την οικογένειά του, που είναι συντετριμμένη από την σοκαριστική τραγωδία». «Έκανε αυτό που αγαπούσε: έπαιζε, ίππευε άλογα και γύριζε ταινίες. Ήταν υπέροχος», συνέχισε ο Mils.