Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Μήνυμα του 112 στην Αττική – Επικίνδυνη χιονόπτωση αύριο πριν το μεσημέρι
1 year, 2 months ago
6

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στους κατοίκους της Βόρειας, Βορειανατολικής και Βορειοδυτικής Αττικής στις 6.59 το απόγευμα του Σαββάτου, προειδοποιώντας τους για επικίνδυνες χιονοπτώσεις από τις προμεσημβρινές  ώρες της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στην περιοχή τους.

Παράλληλα, οι κάτοικοι των εν λόγω περιοχών καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: « Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνες χιονοπτώσεις από προμεσημβρινές ώρες της 5/2/2023 στην βόρεια, βορειοανατολική και βορειοδυτική Αττική. Περιορίστε τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας:https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena ».

Δείτε το μήνυμα 

sms-2

Νωρίτερα, μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στους κατοίκους της Εύβοιας, της Βοιωτίας,της Φθιώτιδας, της Μαγνησίας και των Σποράδων προειδοποιώντας τους για επικίνδυνες χιονοπτώσεις από τις πρωινές ώρες της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στην περιοχή τους.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: « Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνες χιονοπτώσεις από τις πρωινές ώρες της 5/2/2023 στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας:https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena».