Κακοκαιρία Μήδεια: Δείτε την Ακρόπολη ντυμένη στα λευκά – «Ένα φως που δεν σβήνει ποτέ»
3 years, 2 months ago
6

Η εντυπωσιακή φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Μπορεί η κακοκαιρία Μήδεια να έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών ανά τη χώρα, και ταλαιπωρία στα νοικοκυριά με προβλήματα ηλεκτροδότησης, όμως κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την ομορφιά της μεταμορφωμένης πρωτεύουσας που πλέον καλύπτεται από ένα λευκό πέπλο χιονιού.

Υπέροχες εικόνες από διάφορες γωνιές της Αθήνας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με το χιόνι να έχει καλύψει ακόμα και περιοχές του κέντρου, και πολλούς Αθηναίους να επωφελούνται της εξόδου τους για να τραβήξουν φωτογραφίες.

Φυσικά από τις εικόνες που εντυπωσιάζουν δεν θα μπορούσε να λείπει η «πρωταγωνίστρια» της Αθήνας, η Ακρόπολη, που είναι πραγματικά πανέμορφη στα λευκά.

Σε φωτογραφία που ανέβασε η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση στο Twitter, βλέπουμε την Ακρόπολη να στέκει φωτεινή μέσα στο κατάλευκο τοπίο. «There is a light that never goes out» («Υπάρχει ένα φως που δεν σβήνει ποτέ») αναφέρει η λεζάντα της φωτογραφίας, την οποία τράβηξε ο Σταύρος Πετρόπουλος της Alaska Films. Σημειώνεται ότι αυτός είναι ο τίτλος ενός από τα πιο γνωστά και αγαπημένα κομμάτια των Smiths.