Καλύβια: Διάρρηξη «μαμούθ» σε μεζονέτα – Έβαλαν σε μαξιλαροθήκη 120.000 και εξαφανίστηκαν
1 year, 9 months ago
6

Oι δράστες ανενόχλητοι ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και μέσα σε ντουλάπα βρήκαν το χρηματοκιβώτιο της οικογένειας.

Διάρρηξη με λεία που αγγίζει τα 120.000 ευρώ έγινε σε μεζονέτα στα Καλύβια Αττικής. Οι δράστες παραβίασαν το παράθυρο στο υπόγειο της κατοικίας, νυχτερινές ώρες, ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν, απενεργοποίησαν τον συναγερμό και μπήκαν στο εσωτερικό.

Oι δράστες ανενόχλητοι ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και μέσα σε ντουλάπα βρήκαν το χρηματοκιβώτιο της οικογένειας. Με διαρρηκτικά εργαλεία το παραβίασαν μέσα σε λίγα λεπτά και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του 90.000 ευρώ σε δεσμίδες, ένα ρολόι Cartier αξίας 4.000 ευρώ και όλα τα υπόλοιπα χρυσαφικά αξίας 25.000 ευρώ.

Οι κλέφτες έβαλαν το μικρό θησαυρό σε μια μαξιλαροθήκη και εγκατέλειψαν την μονοκατοικία, όπως αναφέρει η vradini.gr. Όταν επέστρεψε στο σπίτι Η 56χρονη ιδιοκτήτρια είδε το σπίτι της λεηλατημένο.

Αμέσως πήγε στη ντουλάπα, όπου είδε παραβιασμένο το χρηματοκιβώτιο και την περιουσία της να έχει κάνει φτερά. Τηλεφώνησέ στο 100 και στην οδό Αλέκου Παναγούλη, έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ. ΑΣ και της Ασφάλειας.

Όπως κατέθεσε το θύμα μόλις δύο ώρες έλειψε από το σπίτι της ήταν αρκετές για τους διαρρήκτες να γίνουν πλουσιότεροι κατά αρκετές χιλιάδες ευρώ. Το σπίτι ερευνήθηκε για δακτυλικά αποτυπώματα και DNA, ενώ την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Σαρωνικού.

in.gr