Καμμένος: Ο Σαμαράς ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την ΝΔ [vid]
11 months, 27 days ago
6

«Σας προειδοποιώ ότι ο Αντώνης Σαμαράς πολύ σύντομα ετοιμάζεται να σας εγκαταλείψει (…) Κυριακή κοντή γιορτή», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, από το βήμα της Βουλής απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά πως δεν θα στηρίξει την συμφωνία για το όνομα της ΠΓΔΜ, με «επίθεση» όμως σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως αυτοί ήταν που άρχισαν πρώτοι να δέχονται τον όρο «Μακεδονία» στο όνομα της ΠΓΔΜ.

Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Αντώνη Σαμαρά, κάνοντας μια αναδρομή στην περίοδο που ο πρώην πρωθυπουργός έφυγε από την ΝΔ προκαλώντας πολλές αντιδράσεις από άλλα στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης.

Κατηγόρησε την ΝΔ ότι κάποτε έκανε «επιθέσεις» ενάντια στον Αντώνη Σαμαρά για την πράξη του αυτή, ενώ μετά… παρακαλούσαν για να τους κάνει υπουργούς.

Αναφορά ωστόσο έκανε και στον Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας πως ενώ κάποτε η ΝΔ καταδίκαζε το «ακραίο ΛΑΟΣ» τώρα το έχει κάνει… αντιπρόεδρο.

Διασαφήνισε πάντως πως παρά την διαφωνία τους για το όνομα της ΠΓΔΜ, οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από την κυβέρνηση.