Καραμανλή για Βαρεμένο: Σοκαρίστηκα, ήταν σεξιστική επίθεση
1 year, 1 month ago
6

«Προφανώς και θεωρώ ότι ήταν μία σεξιστική επίθεση. Μου αρπάζει το χαρτί μέσα από τα χέρια, το διπλώνει και μετά μου το πέταξε πάνω μου…», λέει η Άννα Καραμανλή

Η Άννα Καραμανλή μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, λίγη ώρα μετά το πρωτοφανές επεισόδιο με τον Γιώργο Βαρεμένο στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι πρόκειται για μία σεξιστική επίθεση και ότι σοκαρίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργή από τη ΝΔ για την επίθεση Βαρεμένου στην Άννα Καραμανλή

«Ήταν μία επίθεση από τον κ. Βαρεμένο, είναι μία κίνηση απρέπειας σε μία γυναίκα βουλευτή, σε μία συνάδελφο. Εγώ διατύπωσα την άποψή μου πάνω σε ένα θέμα, άσκησα μία πολιτική κριτική και είπα ότι “ορθά κράτησαν ενός λεπτού σιγή στο Περιστέρι, όμως προχθές ενώ ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο κ. Τσίπρας συνοδευόμενος από δύο κυρίες, την κα Τσαπανίδου και την κα Σβίγγου είχαν τη διάθεση να πάνε στο θέατρο και να παρακολουθήσουν μία παράσταση.

«Ήταν μια σεξιστική επίθεση»

»»Προφανώς και θεωρώ ότι ήταν μία σεξιστική επίθεση. Μου αρπάζει το χαρτί μέσα από τα χέρια, το διπλώνει και μετά μου το πέταξε πάνω μου… Σοκαρίστηκα γιατί δεν περίμενα από τον κ. Βαρεμένο μία τέτοια συμπεριφορά. Και μετά από παρέμβαση των παρουσιαστών, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη. Δεν μιλήσαμε κατ’ ιδίαν γιατί κράτησα την ψυχραιμία μου αλλά δεν σας κρύβω ότι ταράχτηκα.

Δεν είναι αυτές συμπεριφορές να επιτίθεσαι σε μία γυναίκα με τέτοιο τρόπο. Σύρθηκε να ζητήσει συγγνώμη, την έκανα δεχτή αλλά πραγματικά σας μιλώ, ταράχτηκα. Ο κ. Τσίπρας δεν θα καταδικάσει το γεγονός. Μέχρι στιγμής ό,τι έχει γίνει, δεν έχει καταδικάσει ποτέ τίποτα» δήλωσε η Άννα Καραμανλή.

real.gr