«Καταστράφηκαν οι κόποι μιας ζωής»: Τpαγικές ώρες για την Ελένη Γερασιμίδου, κάηκε το σπίτι της στην Παλλήνη
1 year, 8 months ago
6

Για τις ζημιές που υπέστη το σπίτι της εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε στην Πεντέλη το απόγευμα της Τρίτης, μίλησε στην κάμερα του Alpha, η Ελένη Γερασιμίδου.

 

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην πρωινή εκπομπή, από την Παλλήνη όπου και βρίσκεται το σπίτι της μεγάλο μέρος του οποίου έχει καεί.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «στις 4.00 τα ξημερώματα μας έπνιξε ο καπνός και φύγαμε από το σπίτι κατ’ απαίτηση της κόρης μας. Σε λίγη ώρα πήρε τηλέφωνο μια γειτόνισσα που παρέμεινε εδώ, ενώ θέλαμε να την πάρουμε μαζί, και μας είπε ότι το σπίτι μας καίγεται. Δεν μπορέσαμε να έρθουμε κατά δω, δεν μας άφηναν. Ήταν 18 πυροσβεστικά στη Μαραθώνος. Τους πήραμε τηλέφωνο αλλά τίποτα. Μέχρι τώρα πυροσβεστικό δεν ήρθε».

Ελένη Γερασιμίδου: Τι δήλωσε η ηθοποιός για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο σπίτι της

«Μας βοήθησε ο πρόεδρος της περιοχής μας και, με συγχωρείτε δεν ψάχνω την ευκαιρία για να το πω, όλοι μου οι σύντροφοι. Είναι και εδώ με το σύνθημα μας, ”ο λαός σώζει τον λαό” και αυτή είναι η αλήθεια» συμπλήρωσε η Ελένη Γερασιμίδου.

Η Ελένη Γερασιμίδου δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της με τις αρμόδιες τοπικές αρχές αναφέροντας: «Είναι ”ας καούν” αυτή η ανάλγητη πολιτική και πρέπει να τελειώνει. Και θα τελειώσει μόνο από τον κόσμο. Μόνη της δεν τελειώνει, ούτε με ένα ή δύο άτομα. Το σπίτι μας αυτή τη στιγμή δεν είναι κατοικήσιμο. Μπορεί να έχει σωθεί το υπόγειο και ο πρώτος όροφος αλλά όλα τα άλλα είναι κατεστραμμένα. Ρούχα, βιβλία… Αυτό μας πονάει πάρα πολύ! Μην το συζητάτε πως είναι τα υπόλοιπα, κατάμαυρα! Δεν θέλω να σας βάλω μέσα γιατί μπορεί να πέσει κάτι. Εδώ πρέπει να έρθει πραγματογνώμονας για να μας πει αν μπορούμε να κατοικήσουμε. Έχει υποστεί τεράστιες ζημιές. Είναι οι κόποι μιας ζωής και η ανταπόκριση σας είπα από που είναι» συμπλήρωσε η Ελένη Γερασιμίδου στην εκπομπή «Alpha Τώρα».

 

Όπως μπορείτε να δείτε από τις εικόνες Όπως θα ο πρώτος όροφος του σπιτιού της ηθοποιού έχει καεί ολοσχερώς ενώ σοβαρές είναι οι ζημιές που έχουν προκληθεί και στο ισόγειο του σπιτιού.

 

enimerotiko.gr