Κατερίνα Δαλάκα: Ζω έναν εφιάλτη, μου εύχονται να πάθω καρκίνο και να πεθάνω
2 years, 1 month ago
6

Η Κατερίνα Δαλάκα εκφράζει την αμέριστη στήριξή της στην 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε πράξη βιασμού.

Η 29χρονη αθλήτρια, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, σπάει τη σιωπή της στο ΟΚ! και δηλώνει πως ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση ενώ τονίζει πως το τέλος «η αλήθεια θα λάμψει».

«Αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή είναι ότι εύχομαι να αποδοθεί δικαιοσύνη στην κοπέλα. Περιμένω κι εγώ να δω τις εξελίξεις. Είναι πολύ άσχημο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα το 2022 και φυσικά όταν μια γυναίκα λέει “όχι”, είναι “όχι”. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο πρέπει να έχει η Δικαιοσύνη χωρίς καμία ολιγωρία», δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα για την πρώτη της αντίδραση μαθαίνοντας την ιστορία με την 24χρονη.

«Είναι άσχημο χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και καταγγελίες για κάποιο πρόσωπο να το εμπλέκουν και να το διασύρουν σε όλη την Ελλάδα για κάτι που ως άνθρωπος δεν θα το φανταζόταν καν. Κι αυτό δεν το λέω μόνο για τον Δημήτρη αλλά για τον οποιονδήποτε διασύρθηκε μέσα από αυτή την ιστορία, και ειδικά τόσο άδικα. Ας σταματήσουν τα fake news γιατί μπορεί να καταστρέψουν έναν άνθρωπο και την οικογένειά του προκαλώντας πρόβλημα στη δουλειά του και στον περίγυρό του. Ας σταματήσει η παραπληροφόρηση και ας αφήσουμε τις Αρχές, την Ελληνική Αστυνομία και τους ειδικούς να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Το πιο επικίνδυνο είναι ότι με αυτό τον τρόπο ίσως χάνεται η ουσία και τη βγάζουν καθαρή και οι πραγματικοί ένοχοι», ανέφερε για την εμπλοκή του ονόματος του συντρόφου της, Δημήτρη Φιντιρίκου.

Έγινες δέκτης αρνητικών μηνυμάτων λόγω της σχέσης σας;

Δεν μιλάμε απλά για αρνητικά μηνύματα. Μιλάμε για μηνύματα μίσους, για μήνυμα τα που δεν το χωρούσε ο νους μου ότι κάποιος κάθισε να τα γράψει και να τα στείλει. Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα «άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι»! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όταν έχουμε νωπή ακόμα την εικόνα αυτού του κοριτσιού που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και εισέπραξε αγάπη από όλη την Ελλάδα, υπάρχει άνθρωπος που γράφει κάτι τέτοιο. Και όχι μόνο μηνύματα, αλλά και απειλές για εμένα και όλη μου την οικογένεια. Τι κακό τούς έχω κάνει; Ποιον πείραξα; Ποιον ενόχλησα για να βγάλουν τόσο μίσος απέναντί μου; Το Διαδίκτυο έχει κάνει πολλά καλά, όπως ήταν η ιστορία του Ιακωβίδη που λέγαμε προηγουμένως, η οποία διαδόθηκε σε ελάχιστο χρόνο σε όλη την Ελλάδα και ο σπουδαίος αυτός αθλητής μπόρεσε να βρει χορηγούς. Αλλά μπορεί να γίνει και το αντίθετο. Αν μια πληροφορία κάνει τον γύρο του Διαδικτύου χωρίς να έχει διασταυρωθεί, μπορεί να καταστραφεί ένας άνθρωπος.

Αν εσύ έλαβες τέτοια μηνύματα, στον Δημήτρη τι έστελναν;

Δεν μπορείτε να φανταστείτε! Δεν μπορώ καν να ξεστομίσω αυτά τα λόγια που διάβασα. Εύχομαι πραγματικά να τελειώσει σύντομα όλη αυτή η ιστορία γιατί τα μηνύματα που λαμβάνω είναι ένας ζωντανός εφιάλτης. Είναι άλλο να γράψεις κάτι αρνητικό σε κάποιον και άλλο να του εύχεσαι να πάθει καρκίνο και να πεθάνει. Ευτυχώς για τον Δημήτρη αποδείχτηκε γρήγορα ότι δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση και εύχομαι το ίδιο να συμβεί αν υπάρχουν κι άλλοι που ενεπλάκησαν αδίκως.

in.gr