«Κατέρρευσε» στον αέρα η Φαίη Σκορδά: Έπιανε το κεφάλι της και δεν μπορούσε να μιλήσει με αuτό που άκουσε
1 year, 9 months ago
6

Φαίη Σκορδά: Το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκε στην υπόθεση της Πάτρας και στην σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega για τον θάνατο της Μαλένας.

 

Συγκεκριμένα καθ΄ όλη τη διάρκεια που ο Γιώργος Λιάγκας απηύθυνε ερωτήσεις στην ιατροδικαστή, Ουρανία Δημακοπούλου, η Φαίη Σκορδά σοκαρισμένη, είχε το κεφάλι σκυμμένο.

«Έχει πάθει σοκ η Φαίη. Που να περιμέναμε ότι σε πρωινό θα κάναμε τέτοιες ερωτήσεις», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, βλέποντας τη Φαίη Σκορδά να έχει σκύψει στο τραπέζι.

Η Φαίη Σκορδά πήρε το λόγο και είπε: «Χθες ήταν η βραδιά του ”ευχαριστώ;; του Make a Wish, όπου εκεί ήταν γονείς που είναι μέσα σε αυτά τα νοσοκομεία και παλεύουν για τα παιδιά τους. Και ακούς τώρα μέσα σε αυτό το νοσοκομείο, σε ένα δωμάτιο, που μπορεί να είναι ένα παιδάκι το οποίο, καταλαβαίνετε τι εννοώ;».

 

«Δηλαδή, στο διπλανό δωμάτιο είναι γονείς που δίνουν μάχη να κρατηθούν οι ίδιοι, να κρατηθούν τα παιδιά. Και ακούς ότι μέσα σε αυτό το δωμάτιο που δίπλα υπήρχε ένα άλλο παιδάκι, υπήρχε μια μαμά που μπορεί να έκανε αυτό» συμπλήρωσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Η σοκαριστική αποκάλυψη που είχε κάνει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος

Να αναφέρουμε πως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είχε αναφέρει μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Mega:

“Στην εμπεριστατωμένη έκθεση των κ. Καρακούκη – Καλόγρηα, των γνωστών ιατροδικαστών, αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο, όχι μόνο η Ίριδα αλλά και η Μαλένα να δολοφονήθηκε με πανάκι που φέρεται να κρατούσε εκείνη την ώρα, σύμφωνα και με καταθέσεις που έχουν δοθεί, δηλαδή στο νοσοκομείο “Ελπίς”, και το οποίο δεν βρέθηκε, δεν κρατήθηκε από το νοσοκομείο”.

 

«Ο λόγος που δεν κρατήθηκε το πανάκι από το νοσοκομείο αποδίδεται στο γεγονός ότι το εν λόγω πανάκι δεν προκάλεσε πληγές στο στόμα και τα χείλη, όμως οι εκδορές που είχε στο μέτωπό της η Μαλένα, ίσως προέρχονται από τον αντίχειρα και τον δείκτη του δράστη, που με το πανάκι έσφιγγε με τα υπόλοιπα δάχτυλα το στόμα και τη μύτη του παιδιού και αυτό, όπως τιναζόταν για να αποφύγει το μοιραίο, ο δείκτης και ο αντίχειρας, που ήταν ελεύθεροι, προκάλεσαν τις πληγές και τους τραυματισμούς ψηλά στη μύτη του παιδιού» πρόσθεσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.