Και η Ακρίτα κατά ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν ψήφισε τις ποινές στους αρνητές γονείς
2 years, 4 months ago
6

Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για την στάση που κράτησε στο θέμα των ποινών για τους αρνητές γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο ασκεί η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως είναι γνωστό τα υπουργεία Παιδείας και Δικαιοσύνης κατέθεσαν τροπολογία που προβλέπει ποινή φυλάκισης έως και δύο έτη για τους αρνητές γονείς, που δεν πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτησή της διερωτάται με ποιο σκεπτικό το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταψήφισε τη ρύθμιση σημειώνοντας μάλιστα ότι ότι οι αρνητές γονείς στρέφονται και κατά των εκαπιδευτικών που τηρούν τα μέτρα.

Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε τις ποινές οι οποίες πέρασαν από τη Βουλή με τις ψήφους των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ.

Αναλυτικά γράφει:

«Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσατε στη Βουλή κατά των ποινών για τους ανεμβολιαστους αρνητές γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο. Ποιο το σκεπτικό σας ακριβώς να το καταλάβουμε κι εμείς; Το γεγονός ότι αυτοί οι τύποι τραβολογάνε με μηνύσεις και αγωγές τους εκπαιδευτικούς μας που απλώς τηρούν τα μέτρα, καθόλου δεν σας ενόχλησε;»