Κερατσίνι – Ένταση έξω από το εργοστάσιο που σκοτώθηκε η 8χρονη
2 years, 4 months ago
6

Ένταση επικράτησε το πρωί της Δευτέρας στο σημείο που έχασε τη ζωή της η 8χρονη στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το όχημα ενός από τα μέλη της οικογένειας του άτυχου παιδιού χτύπησε πάνω στη σιδερένια πόρτα του εργοστασίου, ενώ είχε προηγηθεί και ρίψη καφέ σε εργαζόμενο.

Τα πνεύματα λίγο αργότερα ηρέμησαν, ενώ στο σημείο βρίσκονται το Λιμενικό και αστυνομικές δυνάμεις.

Τα ερωτήματα για το πώς έχασε την ζωή του το μικρό κορίτσι είναι πολλά και η οικογένεια ζητάει να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου, με το παιδάκι να βρίσκει ακαριαίο θάνατο και οι αρχές τώρα, προσπαθούν να διαπιστώσουν κάτω από ποιες συνθήκες ακριβώς έγινε ο εγκλωβισμός της 8χρονης.

Το τραγικό περιστατικό, κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας στην είσοδο του εργοστασίου και οι εικόνες είναι πράγματι σκληρές.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που έφερε στη δημοσιότητα το Mega, ο υπάλληλος δίνει την εντολή να κλείσει η πόρτα του εργοστασίου και κατευθύνεται προς το εσωτερικό της αποθήκης, αφήνοντας τη μετακινούμενη πόρτα χωρίς επίβλεψη.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, κι ενώ η πόρτα σιγά – σιγά συνεχίζει να κλείνει, το 8χρονο κορίτσι μπαίνει τρέχοντας μέσα στο χώρο του εργοστασίου, από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας.

Το παιδί στέκεται μπροστά στην πόρτα, προφανώς σκεπτόμενο τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Λίγο πριν η πόρτα κλείσει τελείως το παιδί, στις 17:31, αποφασίζει να βγει από τον χώρο του εργοστασίου. Δυστυχώς δεν πρόλαβε, με αποτέλεσμα η πόρτα να εγκλωβίσει το παιδί. Το σωματάκι της είναι ανάμεσα στην μεταλλική πόρτα και την τσιμεντένια περίφραση.

Στις 17:50, ο υπάλληλος περνά μπροστά από την πόρτα, όπου βρίσκεται το εγκλωβισμένο παιδί, κοιτάει αλλά δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί. Στις 17:52 ο υπάλληλος περνά ξανά.

 

in.gr