Κιλκίς: 12χρονα επιτέθηκαν σε 3χρονο σε πάρκο – Σιγή ιχθύος από τους γονείς
2 years, 10 months ago
6

Σύμφωνα με μαρτυρία γυναίκας από το Κιλκίς, το περιστατικό έλαβε χώρα στο πάρκο της πόλης. Η γυναίκα που ήταν εκεί με τις κόρες της αναφέρεται στο περιστατικό σαν παρενόχληση, λέγοντας πως έμεινε άναυδη όταν το είδε.

Τη μαρτυρία της δημοσιεύει το nasosblog. «Συνέβη ένα περιστατικό σε ένα πάρκο (περιοχή Κιλκίς) που με άφησε με το στόμα ανοιχτό ήξερα και άκουγα για όλα τα γεγονότα αλλά δεν πίστευα ότι θα το έβλεπα με τα μάτια μου.

Μικρά παιδιά (10-12) να παρενοχλούν ένα μικρό παιδάκι (3 χρονών) εκείνη την στιγμή σκέφτηκα πως θα μπορούσε να ήταν η κόρη μου στην θέση αυτού του παιδιού και έτσι πήρα θέση.

Περίμενα να δω αν η μητέρα του 3χρονου φώναζε τα άλλα παιδιά αλλά δεν φάνηκε πουθενά (αφήνουν τα παιδιά μέσα στο πάρκο και απλά κάθονται πίνουν τον καφέ τους χωρίς καν να ρίχνουν έστω μια ματιά) τράβηξαν το παιδάκι κάτω από την τσουλήθρα που ήταν σαν σπιτάκι και του κατέβαζαν τα ρούχα γελώντας και λέγοντας “βγάλε το βρακάκι σου!”.

Το παιδί ήταν σε αμήχανη θέση και προσπαθούσε να τραβήξει το παντελόνι του και να βάλει το φανελάκι του. Πήραν ένα ξύλο και άρχισαν να τον “χτυπάνε” στα γεννητικά όργανα και τότε πήρα θέση εγώ φώναξα στα παιδιά ότι αν θέλουν να παίξουν αυτό το παιχνίδι να το κάνουν στους εαυτούς τους κ όχι στο μικρό παιδί τράβηξα το μικρό έξω και το βοήθησα να βάλει τα ρούχα του, τον ρώτησα αν είναι καλά και ήταν έτοιμος να κλάψει αλλά κρατήθηκε και απλά χαμογέλασε.

Οι γονείς πουθενά… Δεν είδα καν ποιος ήταν με αυτό το παιδάκι να τον ενημερώσω για το περιστατικό έπρεπε να φύγουμε με τις κόρες μου και το μόνο που σκεφτόμουν είναι ότι το παιδάκι θα μείνει εκεί μόνο του… στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν πήρα θέση από την αρχή!!

Βλέπω τόσα κάθε μέρα στα πάρκα που πηγαίνουμε που απλά αναρωτιέμαι που είναι οι γονείς πως αφήνεις έτσι ένα παιδάκι και γιατί τόση επιθετικότητα (άκουσα ένα 12χρονο να λέει εμένα η μαμα μου, με έχει μάθει μόνο να βαράω)».