«Κιβωτός του Κόσμου» – Φίλος 19χρονου για π.Αντώνιο: «Πάρα πολλές φορές είχε τύχει να ξαπλώσουν μαζί στο κρεβάτι»!
1 year, 5 months ago
6

Νέα μαρτυρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» και συγκεκριμένα για τον πατέρα Αντώνιο ο οποίος καταγγέλλεται για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού που ήταν τρόφιμος στο ίδρυμα, σύμφωνα με την οποία αυτή διαπράττοναν επί μονίμου βάσεως.

Μάλιστα, φίλος του 19χρονου που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο τον ιδρυτή της Κιβωτού, μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «δεν ήμουν αυτόπτης μάρτυρας. Είμαι φίλος του παιδιού που υπέστη την κακοποίηση».

«Εκείνο το βράδυ δεν είχα νέα του, δεν είχαμε επαφή. Αποφάσισα να πάω να τον βρω. Πήγα τον βρήκα ήταν σε άθλια κατάσταση, δεν είχε ρεύμα, δεν είχε φαγητό. Τότε ζούσε με έναν φίλο του. Είχε φύγει από τη δομή μετά από κάποια περιστατικά».

«Ξεκίνησε να μου εξιστορεί όλα με τη σειρά πώς και τι έγινε. Μου είπε ότι εκείνο το πρόσωπο – που δεν είναι αυτό που φαίνεται – μου είπε για τον πατέρα Αντώνιο» ανέφερε ο φίλος του 19χρονου.

«Ξεκίνησε να μου λέει ότι τον είχε πάρα πολύ κοντά του. Ήταν από τα αγαπημένα του παιδιά. Ήταν μαζί σε όλα τα ταξίδια σε όλες τις δομές Αυτό που μου περιέγραψε πως έγινε ήταν από τα 15,5 – 16,5.

 pronews.gr

Η σεξουαλική κακοποίηση δεν είχε γίνει μόνο μια φορά. Πάρα πολλές φορές είχε τύχει να ξαπλώσουν μαζί στο κρεβάτι. Η κιβωτός παρέχει στέγη στη μητέρα του, επιδόματα για να μπορέσει να ζήσει, ο πατέρας Αντώνιος τον είχε πάρα πολύ κοντά του. Κάποια στιγμή έσπασε όλο αυτό».