Κοροναϊός – Χαμός στον «αέρα» με τον Νίκο Ευαγγελάτο – «Δε θα πέθαινε ο Τράγκας αν…»
2 years, 3 months ago
6

Στις φυλακές Λάρισας οδηγήθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι που με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι, μετά τις μαραθώνιες απολογίες στα Δικαστήρια Κατερίνης, για την υπόθεση αρπαγής του διευθυντή Γυμνασίου του Αιγινίου Πιερίας την περασμένη Παρασκευή, από μέλη της αυτοαπουκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Το μέτρο της προσωρινής κράτησης αποφασίστηκε για έναν 66χρονο και δύο 41 ετών άνδρες, στους οποίους η δικογραφία καταλογίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην τέλεση της αρπαγής.

Σε ό,τι αφορά τους οκτώ συγκατηγορούμενούς τους, ανάμεσά τους δύο γυναίκες αλλά και ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Παρά το γεγονός ότι η Δικαιοσύνη έχει ξεκινήσει τη διαδικασία έρευνας της συγκεκριμένης αλλά και παρόμοιων ομάδων, αυτές φαίνεται πως ξεπηδούν συνεχώς.

Χαμός στον αέρα του Live News

«Δεν είμαι στην ομάδα των Θεματοφυλάκων, είμαι στο Σώμα Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, που από το ’12 καταθέτουμε ένα χαρτί, βάσει του οποίου περιγράφουμε τα εγκλήματα που γίνονται εναντίον μας, εναντίον του λαού και του Έθνους» λέει, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Τάσος Μαστρογιάννης, υποστηρικτής ομάδων αρνητών.

Σύμφωνα με τον κ. Μαστρογιάννη, «κάθε πολίτης είναι υποχρεωμένος να κρίνει (σ.σ. αν κάτι είναι έγκλημα) ιδίως όταν το Σύνταγμα καταλύεται βιαίως και όταν η χώρα τελεί υπό κατοχή».

Και συμπληρώνει: «Η Δημοκρατία διαθέτει δικλίδες κατάργησής της και αυτοκαταργείται όταν η εθνική κυριαρχία κινδυνεύει».

Όπως ο ίδιος σημειώνει: «Σκοτώνουν κόσμο δημοκρατικά. Σκοτώνουν κόσμο με το να αποκρύπτουν τα κρούσματα».

Το «Σώμα Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού» ζητά δημοσιοποίηση όλων των κρουσμάτων, προκειμένου, όπως λένε, οι πολίτες να μπορούν να γνωρίζουν ποιος νοσεί και έτσι να μην έρχονται σε επαφή μαζί τους.

«Δε θα πέθαινε ο κ. Τράγκας αν ήξερε το άτομο που τον κόλλησε. Το ανώτατο ειδικό δικαστήριο έβαλε χθες ως θεμέλιο την ανθρώπινη ζωή πάνω απ’ όλα για να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό, δηλαδή να βγει το ιατρικό απόρρητο και να δημοσιοποιηθεί το κρούσμα».

Ο κ. Μαστρογιάννης ήρθε σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον Νίκο Ευαγγελάτο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «τα εμβόλια είναι αποτέλεσμα του εγκλήματος της απόκρυψης των κρουσμάτων».

«Είμαστε σε αυτοάμυνα, κινδυνεύει η ζωή μας από αυτούς τους ανθρωποκτόνους», ήταν η απάντηση του κ. Μαστρογιάννη όταν ρωτήθηκε αν συμμετείχε στις εκπαιδεύσεις με τα όπλα στην Πάρνηθα των «Θεματοφυλάκων».

«Τους ξέρω όπως όλοι» είπε κατέληξε.