Κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Πάτρα – Οι «Στρατηγοί» και η ποδαράτη παρέλαση
5 months, 26 days ago
6

Χιλιάδες είναι οι επισκέπτες που έχουν πλημμυρίσει την αχαϊκή πρωτεύουσα προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το γνωστό σε όλη την χώρα, πατρινό καρναβάλι.

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες της κλάδου, τα ξενοδοχεία τόσο της Πάτρας όσο και της ευρύτερης περιοχής έχουν πληρότητες που αγγίζουν και το 100%.

Το σημερινό πρόγραμμα το εκδηλώσεων περιλαμβάνει τους «Στρατηγούς του Πατρινού Καρναβαλιού», καθώς και την Νυχτερινή Ποδαράτη παρέλαση.

Το ραντεβού των Στρατηγών έχει δοθεί για τις 12:00 το μεσημέρι, οπότε και αναμένεται στην πρωτεύουσα του Καρναβαλιού η άφιξη του Προέδρου και μέγα επενδυτή «Ντόναλντ Τροπ» και της συζύγου του «Μελάνιας Σουπιά»ς. Το προεδρικό ζεύγος θα συνοδεύουν η «βασίλισσα Ελισάβετ»,  ο «πρίγκιπας Φίλιππος» και ο «πρίγκιπας Καρολίνος».

Για τις 18:00 έχει προγραμματιστεί η Νυχτερινή Ποδαράτη παρέλαση των πληρωμάτων και των αρμάτων του Δήμου κατά μήκος της οδού Κορίνθου.

Την Κυριακή κορυφώνεται το Πατρινό Καρναβάλι του 2019 με την Μεγάλη Παρέλαση που ξεκινάει στις 14:00 και την Τελετή Λήξης που περιλαμβάνει το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου, σόου με βεγγαλικά και πάρτι με τους Λοκομόντο στον Μόλο της Αγίου Νικολάου στις 9 το βράδυ.