Κοσμογονία! Η Ντόρα έξαλλη κατά της Γερμανίας!
3 years, 3 months ago
6

Η πρωθυπουργία Μητσοτάκη ανατρέπει ακόμα και τους αρχέγονους κανόνες της πολιτικής!

Ενώ περιμέναμε ακρίδες, εξωγήινους και άλλα πρωτόγνωρα γεγονότα, έγινε κάτι ακόμα πιο απίστευτο.

Είναι βέβαιο ότι εάν γινόταν μία δημοσκόπηση, οι πολίτες θα θεωρούσαν πιθανότερο να προσγειωθεί ιπτάμενος δίσκος στην πλατεία Κουμουνδούρου, παρά να δουν την Ντόρα Μπακογιάννη να επιτίθεται στην Γερμανία. Και όμως έγινε το δεύτερο.

Η Ντόρα να ζητά εξηγήσεις από τον Γερμανό ΥΠΕΞ Μάας!

Ακόμα και η Ντόρα Μπακογιάννη κατάλαβε τον βρόμικο ρόλο της Γερμανίας. Η «γαλάζια» βουλευτής και πρώην υπουργός Εξωτερικών αντιλήφθηκε κατόπιν εορτής το ύπουλο παιχνίδι των Γερμανών, εμφανιζόμενη ενοχλημένη από την αφωνία του Χάικο Μάας μπροστά στις νέες απειλές του Μεβλούτ Τσαβούσογλου λίγο πριν από τις διερευνητικές Αθήνας – Αγκυρας και καλώντας τον Νίκο Δένδια να ζητήσει εξηγήσεις από τον Γερμανό ομόλογό του.

Ντόρα Κυριάκος Μέρκελ
Η Ντόρα Μπακογιάννη σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης «προς Δυσμάς», η Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε πως οι «αναμενόμενες», όπως τις αποκάλεσε, δηλώσεις Τσαβούσογλου «δεν έπρεπε να μείνουν αναπάντητες από τον Γερμανό ομόλογό του». Μάλιστα, πρόσθεσε πως, όταν επικοινωνήσουν οι Νίκος Δένδιας και Χάικο Μάας, ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας θα πρέπει να ζητήσει εξηγήσεις για το αν «χάθηκε στη μετάφραση η ευθεία απειλή κατά της Ελλάδος; Δεν μεταφράστηκε και δεν την κατάλαβε; Ή την κατάλαβε και έμεινε μουγκός;», όπως διερωτήθηκε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, σχολίασε πως αν ο Χάικο Μαας κατάλαβε την απειλή «και έμεινε μουγκός», τότε η Ελλάδα έχει κάθε δικαίωμα να διαμηνύσει στην Ευρώπη «ότι αυτό δεν μπορεί να είναι θέση εταίρου εντός της Ε.Ε. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Δεν νοείται χώρα εκτός Ε.Ε. να απειλεί χώρα εντός Ε.Ε. και ο ΥΠΕΞ αυτής τη χώρας να μην απαντά», όπως τόνισε. Εξέφρασε μάλιστα την ελπίδα πως τα τουρκικά είναι μια… δύσκολη γλώσσα κι έτσι η μετάφραση στα γερμανικά είχε κενά. Σε κάθε περίπτωση, η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε ότι θα πρέπει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του απέναντι στη στάση του Γερμανού υπουργού.