Κωσταράκος σε Τσελίκ: «Αν έρθετε βράδυ ή πρωί θα σας φάνε τα μαύρα ψάρια και το αλμυρό νερό»
1 year, 9 months ago
6

Υποθέτω ότι έχει βρει ήδη τρύπες να κρυφτεί»

Τις απειλές Τσελίκ για τουρκική απόβαση με τη φράση «μια νύχτα θα έρθουμε ξαφνικά» σχολίασε ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος με ανάρτησή του στο facebook σηκώνοντας το γάντι που έριξε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας.

«Να το σκεφτούν πολλές φορές, γιατί όπως λέει και το τραγούδι (ίσως το γνωριζει) «θα τους φάνε τα μαύρα ψαρια και το αλμυρό νερό», χώρια που πρέπει να αναλογισθούν τι θα συμβεί αν εμείς αποφασίσουμε να έρθουμε να τους συναντήσουμε κάποιο βράδυ» γράφει χαρακτηριστικά «συμβουλεύτοντας»να «βρει τρύπες να κρυφτεί».

Ο στρατηγός Κωσταράκος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μια φιλική συμβουλή στον καλοντυμένο κύριο κ. Ομέρ Τσελικ που μας απειλεί ότι οι Τούρκοι θα έρθουν ξαφνικά μια νύχτα. Όχι ότι τους φοβόμαστε ή ότι μας τρομάζει ο κομψός Κυριος Τσελικ, τον έχουμε συνηθίσει με βαρύγδουπες και προκλητικές δηλώσεις, εξ άλλου ένας απλός εκπρόσωπος κόμματος που αντιπροσωπεύει τον εαυτό του και τους ομοϊδεάτες του είναι, αν όμως είναι να έρθει βράδυ ή πρωί, με τον τρόπο που ενεργουν και επιχειρουν στην μεγαλειώδη άσκηση τους ΕΦΕΣ 2022, τότε θα τους συμβούλευα όλους και τον Κύριο Τσελικ και όσους συμμερίζονται τις απόψεις του να το σκεφτούν πολλές φορές, γιατί όπως λέει και το τραγούδι (ίσως το γνωριζει) «θα τους φάνε τα μαύρα ψαρια και το αλμυρό νερό», χώρια που πρέπει να αναλογισθούν τι θα συμβεί αν εμείς αποφασίσουμε να έρθουμε να τους συναντήσουμε κάποιο βράδυ.

Διαβάστε επίσης Ιλχάν Αχμέτ: Απειλές κατά της ζωής του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη – Παρέμβαση Λοβέρδου

»Υποθέτω ότι έχει βρει ήδη τρύπες να κρυφτεί. Αυτό θα τους συμβούλευα εγώ. Μας έχουν κουράσει με τις απειλές και τις άναρθρες κραυγές τους. Και μέρα και νύχτα η αποφασιστικότητα μας και τύχη τους θα είναι ίδια. Ας το αναλογισθούν. Έχουν ακόμα πολύ χρόνο. Προλαβαίνουν να αναθεωρήσουν τις απειλητικές απόψεις τους και να γίνουν αξιοπρεπείς ειρηνικοί,  και πολιτισμένοι γείτονες για να δουλέψουμε μαζί για το κοινό καλό των λαών μας».