Κουκάκι: Υπάλληλος της Περιφέρειας ο 45χρονος που σκοτώθηκε πέφτοντας από τον πέμπτο όροφο του κτηρίου
Just now
6

Στο κένο έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας το μεσημέρι της Παρασκευής άνδρας στην οδό Φαλήρου στο Κουκάκι.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άνδρα ζωντανό, καθώς και αστυνομικές δυνάμεις που ερευνούν αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για αυτοκτονία.

Οι περίοικοι ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την Αστυνομία για να μεταβεί στο σημείο. Σύμφωνα, ωστόσο με τις πληροφορίες, ο άνδρας δεν κατάφερε να παραμείνει στη ζωή και κατέληξε λίγο αργότερα.

4981096

Μάλιστα, επρόκειτο για έναν άνδρα περίπου 45 ετών ο οποίος ήταν υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής.

Η περιφερειακή Αρχή ακύρωσε τις προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις στο Πεδίο του Άρεως εξαιτίας του τραγικού συμβάντος, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γιώργος Δημόπουλος.

4981098

Ολόκληρη η ανακοίνωση είναι η εξής:

«Σήμερα έχασε τη ζωή του ένα μέλος της οικογένειας μας»

Την οδύνη του αλλά και τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του, για τον τραγικό θάνατο εργαζόμενου της Περιφέρειας Αττικής σήμερα το μεσημέρι εκφράζει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.ΕΛΛΑΔΑ
Ανακουφισμένη η οικογένεια του Έλληνα ναυτικού, ο οποίος ύστερα από 39 ημέρες απελευθερώθηκε από τους πειρατές που τον είχαν απαγάγει μαζί με άλλα τρία άτομα στο Τόγκο, στις 4 Νοεμβρίου. Ο πατέρας του 20χρονου δόκιμου μηχανικού, αλλά και η αδερφή του μιλώντας στο protothema.gr εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι που ο άνθρωπός τους αφέθηκε ελεύθερος και περιμένουν να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα. Όπως επισήμαναν και οι δυο ακόμη δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί του για να τον ακούσουν αφού ακόμη υπάρχουν κάποια διαδικαστικά που πρέπει να γίνουν. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Μάθαμε ότι απελευθερώθηκε κι ότι είναι καλά στην υγεία του. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του στο τηλέφωνο και περιμένω με αγωνία νέα του. Δεν ξέρω πότε θα έρθει στην Ελλάδα και στο σπίτι μας γιατί πρέπει να του βγάλουν visa και αν δεν μπορέσουν σήμερα, λογικά από Δευτέρα. Δεν γνωρίζω περισσότερα, περιμένουμε ενημέρωση και ανυπομονούμε να τον σφίξουμε στην αγκαλιά μας, το παλικάρι μας», είπε στο protothema.gr ο πατέρας του 20χρονου. Ενώ από την πλευρά της η αδερφή του είπε: «Ακόμη δεν έχουμε νέα του, δεν έχουμε μιλήσει μαζί του. Είμαστε ευτυχισμένοι και περιμένουμε να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας». Ο Έλληνας ναυτικός είχε πέσει θύμα απαγωγής στις 4 Νοεμβρίου μαζί με άλλα τρία άτομα. Εκτός από τον 20χρονο Έλληνα αφέθηκαν ελεύθεροι άλλοι δύο όμηροι, ο τρίτος όμηρος από τις Φιλιππίνες έχασε τη ζωή του, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Η ανακοίνωση της εταιρείας: Η European Products Carriers Ltd., διαχειρίστρια εταιρία του πετρελαιοφόρου «Elka Aristotle», που δέχθηκε επίθεση από πειρατές Τόγκο, στις 4 Νοεμβρίου, κατά την οποία τέσσερα μέλη του πληρώματος απήχθησαν, αναφέρει ότι τρεις εξ αυτών είναι πλέον ελεύθεροι. «Είναι ασφαλείς και καλά, είχαν ιατρικούς ελέγχους και επί του παρόντος ενημερώνονται από τις τοπικές αρχές πριν επιστρέψουν στην πατρίδα τους στις Φιλιππίνες, την Ελλάδα και τη Γεωργία αντίστοιχα. Οι οικογένειές τους ενημερώνονται για την κατάστασή τους» αναφέρει η εταιρία. «Ωστόσο, με μεγάλη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι το τέταρτο μέλος του πληρώματος, ένας υπήκοος Φιλιππίνων, που απήχθη και κρατήθηκε όμηρος, πέθανε» τονίζει η ανακοίνωση. «Μια ολοκληρωμένη έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για τις συνθήκες του θανάτου του, αλλά όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι απεβίωσε από ασθένεια και όχι από κάποιον χειρισμό των πειρατών».