Κουκουλοφόροι έκαψαν ζωντανό 15χρονο στο Σύνταγμα επειδή φορούσε μπουφάν με την ελληνική Σημαία! – Εξαφανισμένη η αστυνομία! Επιχείρησαν να σκοτώσουν ένα παιδ
1 year, 1 month ago
6

Κουκουλοφόροι έκαψαν ζωντανό 15χρονο στο Σύνταγμα το Σάββατο το βράδυ επειδή φορούσε μπουφάν με την ελληνική Σημαία ενώ την ίδια στιγμή η ελληνική αστυνομία ήταν εξαφανισμένη.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο έχει στην διάθεσή του το pronews.gr

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:27

Πέραν του ανατριχιαστικού γεγονότος ότι δεκάδες άτομα που έκρυβαν τα χαρακτηριστικά τους επιτέθηκαν σε ένα παιδί για την αγάπη του για την Σημαία, επιχείρησαν να το σκοτώσουν.

 

Η επίθεση έγινε με ανθρωποκτόνο πρόθεση καθώς του πέταξαν φωτοβολίδα με αποτέλεσμα να προκληθούν στο παιδί εγκαύματα και να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο.

Η απουσία της αστυνομίας σε μία περιοχή υποτίθεται αυστηρά φυλασσόμενη ήταν χαρακτηριστική.

Σημειώνεται ότι τα άτομα αυτά προήλθαν από την «αντιφασιστική» συγκέντρωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ κοντά ήταν παρόντες βουλευτές του όπως και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Για αυτό βίαιο συμβάν πρέπει να δώσει εξηγήσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ.

 pronews.gr

Σημειώνεται ότι το Σάββατο έγινε συγκέντρωση για την επέτειο των Ιμίων και θεώρησαν καλό στον ΣΥΡΙΖΑ (συσπειρώνει την εκλογική βάση καθώς πλησιάζουν οι εκλογές) να πραγματοποιήσουν μία… αντι-συγκέντρωση πράγμα που κατέληξε στα γεγονότα που φαίνονται στο βίντεο.