Κρήτη – Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας
2 years, 5 months ago
6

Μια γυναίκα 23 χρονών, κάτοικος Ηρακλείου κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο ίδιος της σύζυγος την χτύπησε και την βίασε κρατώντας την κλειδωμένη στο σπίτι τους, τη στιγμή που στο σπίτι βρίσκονταν τα παιδιά τους.

Η γυναίκα βρήκε την ευκαιρία και το έσκασε τρέχοντας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να καταγγείλει τον σύζυγο της, όπως αναφέρει το creta24.gr

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές το απόγευμα. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας ο 26χρονος σύζυγος της αφού βιαιοπράγησε εις βάρος της γυναίκας, την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα τους παρά τη θέληση της και την βίασε.

Στη συνέχεια η 23χρονη αναφέρει ότι ο ίδιος δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι. Η ίδια βρήκε την πρόφαση να το σκάσει από το σπίτι ώστε να τον καταγγείλει όταν η αδελφή της την επισκέφτηκε στο σπίτι και του είπε ότι θα βγει για καφέ μαζί της.

Ο 26χρονος άνδρας φέρεται να έχει χτυπήσει ξανά τη γυναίκα στο παρελθόν αλλά η ίδια δεν τον είχε καταγγείλει. Η τελευταία φορά που την κακοποίησε αφορούσε οικονομικούς λόγους ενώ η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο σύζυγος της τη ζήλευε παθολογικά.

Οι αστυνομικοί της περιοχής συνέλαβαν τον 26χρονο φερόμενο ως δράστη και η υπόθεση θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

 

in.gr