Κρήτη – Στη φυλακή ο δράστης που προσπάθησε να βιάσει 60χρονη
2 years, 4 months ago
6

Στη φυλακή στέλνει έναν άνδρα που επιτέθηκε σε γυναίκα που περπατούσε στο δρόμο με σκοπό να τη βιάσει, η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Νεαπόλεως που περιλαμβάνει πολλαπλά μηνύματα ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση και την κακοποίηση γενικότερα των γυναικών, του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Νεαπόλεως

Η απόφαση του δικαστηρίου, σύμφωνα με το ekriti.gr, ήταν καταδικαστική με το δικαστήριο να του επιβάλλει ποινή κάθειρξης εννέα ετών και οκτώ μηνών χωρίς αναστολή, πράγμα που σημαίνει ότι ο δράστης επιστρέφει στη φυλακή προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Τι υποστήριξε ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της δίκης που έγινε τις προηγούμενες ημέρες, ο δράστης από τη Ρουμανία, υποστήριξε ότι η 60χρονη γυναίκα και θύμα του, τον κορόιδεψε και γι’ αυτό τον λόγο της επιτέθηκε.

Υπενθυμίζεται πως ο αλλοδαπός την προσέγγισε κάνοντάς της ανήθικες προστάσεις. Στην προσπάθειά της να αντισταθεί, εκείνος της επιτέθηκε, την έριξε κάτω και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή αφού πρώτα όμως το θύμα υπέστη σοβαρό χτύπημα στα χέρια.

Το ekriti και το Ράδιο Κρήτη επικοινώνησαν με το θύμα της επίθεσης, με την 60χρονη γυναίκα να δηλώνει ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου και φανερά ανακουφισμένη.

«Οι γυναίκες πρέπει να είμαστε δυνατές και να μιλάμε» σχολίασε το θύμα της επίθεσης και ευχαρίστησε τόσο την αστυνομία της Χερσονήσου που την επόμενη ημέρα κιόλας ημέρα συνέλαβε τον δράστη όσο και την ελληνική δικαιοσύνη για την απόφαση που πήρε.

 

in.gr