Κυρανάκης: Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, αλλά δεν του κρατάω κακία
2 years, 11 months ago
6

Προσωπική εξομολόγηση έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σχετικά με την ζωή του και την σχέση με τον πατέρα του, τον οποίο όπως ο ίδιος είπε τον έχει δει ελάχιστες φορές στην ζωή του.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στον ALPHA και την Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως είναι αποτέλεσμα ενός καλοκαιρινού έρωτα. Συγκεκριμένα μιλώντας για την γνωριμία των γονέων του, είπε πως η μητέρα του, η οποία εργαζόταν στο Λονδίνο από το 1981, επέστρεψε το 1986 στην Ελλάδα και την Σκιάθο για να εργαστεί. Εκεί γνώρισε το καλοκαίρι τον πατέρα του και από την σχέση τους γεννήθηκε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Η μοίρα ωστόσο τα έφερε έτσι ώστε οι γονείς του να μην ταιριάξουν και ο ίδιος να μεγαλώσει μόνο με την μητέρα του. «Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, δεν ξέρω που είναι. Δεν έχουμε ζήσει ποτέ μαζί. Η μητέρα μου σήκωσε το βάρος μόνη της και τη θαυμάζω πολύ για αυτό. Κατ’ αρχάς πήρε την απόφαση να με κρατήσει, να με γεννήσει και να με μεγαλώσει μόνη της. Τον έχω δει ελάχιστες φορές. Τώρα έχω πάρα πολλά χρόνια να τον δω, αλλά πρέπει να σας πω δεν του κρατώ κακία», είπε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε δε λέγοντας πως η έλλειψη του πατρικού προτύπου σου δίνει δύναμη για άλλα πράγματα. «Οι επιλογές στη ζωή πρέπει να είναι αυτές που θέλουμε και επιθυμούμε. Έκανε τις επιλογές του (σ.σ. ο πατέρας του). Έχω πιάσει τη μητέρα μου να νιώθει ενοχές για την επιλογή της αυτή. Το έχω αισθανθεί. Εγώ τη θαυμάζω. Αυτή ήταν η δική της δύναμη. Είναι μια κατάσταση που την αγκαλιάζεις», είπε.

Παράλληλα είπε ότι ο ίδιος θέλει να κάνει την δική του οικογένεια. «Είχα ερωτήματα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν απαντήθηκαν από την αρχή. Είχα απορίες αλλά την έχω δεχτεί αυτήν την κατάσταση», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη: