Λαμία : Ραγίζει καρδιές η γιαγιά που της έκοψαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση
3 years, 1 month ago
6

Ραγίζει καρδιές η κ. Μαρία, η γιαγιά στη Λαμία που της έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Το πρόστιμο διαγράφηκε με παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, που επικοινώνησε με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας και τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Λαμίας.

Η ηλικιωμένη μεταφέρει στους ώμους της, μια τραγική ιστορία καθώς έχει έχει χάσει σε τρία τροχαία δυο παιδιά κι ένα εγγόνι.

«Η ζωή είναι πολύ δύσκολη για μένα»

Μιλώντας στην εκπομπή T LIVE, του Alpha, κ. Μαρία ευχαρίστησε όσους της συμπαραστάθηκαν και πρόσθεσε: «Η ζωή για μένα είναι πολύ δύσκολη. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με κατάλαβε και μου στάθηκε. Δεν θέλω λεφτά. Πήγαινα για να περνάω την ώρα μου»

Όπως είπε : «έχω μια κόρη αλλά ζει μακριά με την οικογένειά της. Δεν έχω κάποιον άνθρωπο κοντά μου. Προσπαθώ μόνη μου να κάνω ό,τι μπορώ».

Τα τελευταία χρόνια η ηλικιωμένη βγαίνει σχεδόν καθημερινά στην πλατεία Πάρκου, στη Λαμία, πουλώντας προϊόντα από τον κήπο της.

Εκεί της επιβλήθηκε και το πρόστιμο.

Δείτε τι είπε για το θέμα η κ. Μαρία:

Τραγωδία χωρίς τέλος

Η ηλικιωμένη γυναίκα έχασε  δυο παιδιά της και πρόσφατα τον 27χρονο εγγονό της, που σκοτώθηκε στη Λαμία με μηχανή. Και οι τρεις, παιδιά και εγγονός σκοτώθηκαν σε τροχαία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η κ. Μαρία, μετά το του εγγονού της δεν άντεξε. Λύγισε. Πήγε στο νεκροταφείο και πάνω στον τάφο του, ήπιε φυτοφάρμακο. Ευτυχώς την εντόπισαν γρήγορα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ κατάφεραν να τη σώσουν.

Το μόνο «φάρμακο» για τη χαροκαμένη γιαγιά, όπως της είπαν και οι γιατροί, είναι να βγαίνει λίγο έξω στον κόσμο για να «ξεχνάει». «Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους», ανέφερε η χαροκαμένη γιαγιά.

in.gr