Learnworlds: Η Ελληνική πλατφόρμα που σε βοηθάει να βγάλεις εισόδημα αξιοποιώντας τις γνώσεις σου
1 year, 11 months ago
6

Έχετε γνώσεις σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο και θα θέλατε να το χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε το εισόδημα σας; Η τεχνολογία είναι με το μέρος σας. Δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας και να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος.

Για να το επιτύχετε θα χρειαστείτε μια πλατφόρμα που θα σας βοηθήσει να στήσετε το δικό σας σχολείο.

Για να αυξήσετε όμως τις πωλήσεις, είναι απαραίτητο να επιλέξετε την καλύτερη πλατφόρμα διαδικτυακών μαθημάτων. Οι διαδικτυακές πλατφόρμες μαθημάτων μπορούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε έναν ιστότοπο μαθημάτων και να αποδεχτείτε αμοιβές για τη δημοσίευση βίντεο και την αλληλεπίδραση με τους μαθητές σας. Επιλέξαμε και αναλύσαμε την καλύτερη πλατφόρμα διαδικτυακών μαθημάτων σε αυτήν την κριτική, η οποία τυχαίνει να είναι και Ελληνική Εταιρία.

Λόγω της ταχείας επέκτασης της διαδικτυακής μάθησης λόγω της κοινωνικής απόστασης, οι διαδικτυακές πλατφόρμες μαθημάτων ανθούν. Μέχρι το 2025, τα διαδικτυακά μαθήματα και η ηλεκτρονική μάθηση θα αποτιμώνται σε 325 δισεκατομμύρια δολάρια.

LearnWorlds

H LearnWorlds είναι ένα ισχυρό λογισμικό δημιουργίας διαδικτυακών μαθημάτων που περιλαμβάνει διάφορα διαδραστικά στοιχεία για να σας βοηθήσει να πουλήσετε διαδικτυακά μαθήματα. Το διαδραστικό πρόγραμμα εκμάθησης και το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο της πλατφόρμας, για παράδειγμα, παρέχουν μια διαφορετική εμπειρία σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες.

Οι σελίδες πωλήσεων του μαθήματος και η διαδικασία πληρωμής έχουν ανανεωθεί για να βελτιώσουν τις πωλήσεις. Λόγω του απλού προγράμματος επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης, οποιοσδήποτε μπορεί να αναπτύξει γρήγορα ένα μάθημα σε αυτήν την πλατφόρμα. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε προηγούμενη εμπειρία.

Έχετε ό,τι χρειάζεστε από τον φιλικό προς τον χρήστη πίνακα εργαλείων σας για να δημιουργήσετε μαθήματα υψηλής ποιότητας και σελίδες πωλήσεων για να ενισχύσετε τις πωλήσεις των μαθημάτων σας, συμπεριλαμβανομένων διαδραστικών λειτουργιών βίντεο, αυτοματισμού μάρκετινγκ και διατάξεων με απόκριση. Αυτό το λογισμικό περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες που απαιτούνται για την κάλυψη των απαιτήσεων οποιουδήποτε εκδότη ψηφιακών πληροφοριών.

Η LearnWorlds προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα για να σας κάνει να ξεκινήσετε. Η τιμολόγηση ξεκινά από 24 $ μηνιαίως, εάν αποφασίσετε ότι αυτή είναι η πλατφόρμα για εσάς. Πολλές δυνατότητες, όπως μαθήματα στάγδην τροφοδοσίας, περιλαμβάνονται στα σχέδια και μπορείτε να αναβαθμίσετε αβίαστα καθώς η επιχείρησή σας επεκτείνεται.

Δοκιμάστε την τώρα για 30 μέρες δωρεάν

 

Learnworlds