Λευκός Πύργος: Μεταμεσονύχτια συγκέντρωση διαμαρτυρίας ιδιοκτητών καφέ-μπαρ και εστιατορίων – Βίντεο
3 years, 6 months ago
6

Την κατάργηση του μέτρου που κλείνει τα καταστήματα εστίασης, καφέ και μπαρ τα μεσάνυχτα ζητούν ιδιοκτήτες που αυτή τη στιγμή πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Μεταμεσονύκτιο ραντεβού στο Λευκό Πύργο έδωσαν ιδιοκτήτες καφέ, μπαρ και εστιατορίων της Θεσσαλονίκης οι οποίοι αφού έκλεισαν τα καταστήματα τους πραγματοποιούν αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του μέτρου προστασίας του κορονοϊού που κλείνει όλα τα καταστήματα εστίασης τα μεσάνυχτα.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας φέρει την «υπογραφή» από το «Κίνημα Εστίασης Θεσσαλονίκης» και στην οποία συμμετέχουν αρκετά μέλη της Ένωσης Εστιατόρων, Ψητοπωλών και Καφέ- Μπαρ του νομού Θεσσαλονίκης αλλά και άλλοι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης.

Στην πρόσκληση οι διοργανωτές της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας αναφέρουν ότι «συμμετέχουμε ενεργά όλοι μαζί στο κίνημα διεκδικώντας την επαναφορά του ωραρίου.Όλοι μαζί το Σάββατο 26/9 κλείνουμε στις 24:00 και πάμε στο Λευκό Πύργο σε μια ειρηνική διαμαρτυρία. Όλοι μαζί μπορούμε».

Επίσης επισημαίνουν ότι στη συγκέντρωση θα τηρηθούν οι κανόνες προστασίας έναντι του κορονοϊού, δηλαδή αποστάσεις και μάσκες και ζητούν την κατάργηση του κλεισίματος των καταστημάτων τα μεσάνυχτα καθώς όπως επισημαίνουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι εργαζόμενοι τηρούν τα μέτρα προστασίας στα καταστήματα τους ενώ το συγκεκριμένο μέτρο αποτελεί ένα ακόμα πλήγμα στις επιχειρήσεις τους με τον τζίρο τους να συρρικνώνεται περαιτέρω.