«Λέει ψέματα, έχει πληρωθεί για τις καταγγελίες»: «Αδειάζει» την 20χρονη για την άμβλωση ο αδελφός της
2 months, 2 days ago
6

Η 20χρονη είχε υποστηρίξει ότι εκδιώχθηκε από την «Κιβωτό του Κόσμου», επειδή έκανε άμβλωση.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της καταγγελίας της νεαρής Ευγενίας που μεγάλωσε στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο αδελφός της, Άγγελος, έρχεται να διαψεύσει τα λεγόμενά της, ισχυριζόμενος ότι η 20χρονη λέει ψέματα τονίζοντας ότι έχει πληρωθεί για να κάνει τις καταγγελίες προκειμένου να προξενήσει κακό στην Κιβωτό του Κόσμου και στον πατέρα Αντώνιο.

Μιλώντας στην εκπομπή T-live, ο Άγγελος ισχυρίστηκε ότι τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά:

«Ολα αυτά που λέει η αδελφή μου η Ευγενία είναι ψέματα. Πρώτον, για το καπάκι της τουαλέτας που λέει ότι τη χτύπησαν στο Βόλο, είχε γίνει ένα δικαστήριο το 2015 και αποδείχτηκε ότι έλεγε ψέματα. Λίγες ημέρες μετά την καταγγελία στην Αστυνομία, ζήτησε δημόσια συγγνώμη μέσα στη δομή, λέγοντας ότι είχε πει ψέματα και ότι είχε καταλάβει το λάθος της. Όταν πήγε στη Χίο, επίσης, δεν μπορούσε να προσαρμοστεί και είχε διαγνωστεί με ψυχολογική διαταραχή», είπε αρχικά ο Αγγελος που έχει ζήσει και ο ίδιος 11 χρόνια μέσα σε δομές της Κιβωτού.

Για το περιστατικό της άμβλωσης, αναφέρει: «Η Κιβωτός της είπε αν θες να κρατήσεις το παιδί μπορούμε να σε βοηθήσουμε να βρεις ένα σπίτι, μία δουλειά και να το μεγαλώσεις. Ποτέ δεν την προέτρεψαν να ρίξει το παιδί. Εκείνη φοβήθηκε, το ξανασκέφτηκε ίσως και έκανε πίσω. Μόνη της πήγε και έριξε το παιδί και σήμερα λέει όλα αυτά τα ψέματα, πιθανότατα επειδή κάποιος την έχει πληρώσει. Η αδερφή μου είναι ψεύτρα. Εσείς δεν την ξέρετε καλύτερα από εμένα».

Και συνέχισε: «Η Κιβωτός της έφερε μέχρι και το αγόρι της μπροστά και είχαν πει να το κρατήσουν, να το μεγαλώσουν, να της βρουν και σπίτι και δουλειά. Εκείνη δεν ήθελε να αναλάβει τις ευθύνες της».