Λέων για Πάτρα: Οι τρίχες μπορεί να δείξουν την ύπαρξη ουσιών στη σπιτονοικοκυρά
1 year, 11 months ago
6

Στην Κρήτη υπάρχει ένα από τα πρωτοπόρα εργαστήρια ανάλυσης τριχών όπου μπορούν να σταλούν τα δείγματα, σημειώνει σε ανάρτησή του ο ιατροδικαστής

Σε νέα ανάρτησή του για την υπόθεση της Πάτρας προχώρησε ο Γρηγόρης Λέων, υποδεικνύοντας τις τρίχες από τη σορό της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου ως σημαντικό βιολογικό υλικό για την εξέταση της ύπαρξης ουσιών όπως η κεταμίνη.

Ο ιατροδικαστής εξηγεί ότι σε περίπτωση εκταφής της σορού της άτυχης γυναίκας πρέπει να ληφθεί δείγμα από το παραπάνω βιολογικό υλικό, για να υπάρξει μια αξιόπιστη εικόνα, σημειώνοντας μάλιστα ότι το ίδιο ισχύει και για την Τζωρτζίνα. Σύμφωνα με τον κ. Λέων, στην Κρήτη υπάρχει ένα από τα πρωτοπόρα εργαστήρια ανάλυσης τριχών όπου μπορούν να σταλούν τα δείγματα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γρηγόρη Λέων:

Και στην Τζωρτζίνα και στη γειτόνισα σε περίπτωση εκταφής ένα βιολογικό υλικό που θα πρέπει να λάβουμε είναι οι τρίχες έτσι ώστε να έχουμε μια αξιόπιστη εικόνα για τη χρήση ουσιών όπως η κεταμίνη. Ως χώρα έχουμε ένα από τα πρωτοπόρα εργαστήρια ανάλυσης τριχών, στην Κρήτη.