Λιόσια: Ληστής σημαδεύει με όπλο μητέρα και βρέφος μέσα σε κατάστημα – Βίντεο σοκ
1 year, 3 months ago
6

H ληστεία στο μίνι μάρκετ έγινε παραμονή Χριστουγέννων.

Ληστής που εισέβαλε σε μίνι μάρκετ στα Λιόσια δεν δίστασε να σημαδέψει με το όπλο του μια μητέρα που κρατούσε στην αγκαλιά το νεογέννητο βρέφος της.

Στα πλάνα του βίντεο φάινεται ο ληστής να πλησιάζει στο ταμείο με μάσκα, καπέλο και γυαλιά ηλίου και να  πηγαίνει απευθείας στη γυναίκα που ήταν εκεί, απαιτώντας τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Οταν μάλιστα είδε δίπλα μία γυναίκα που κρατούσε ένα βρέφος στα χέρια της, δεν δίστασε να στρέψει το όπλο πάνω του, για να πανικοβάλει ακόμη περισσότερο την υπάλληλο και να την αναγκάσει να του δώσει τα χρήματα.

«Ποιος άνθρωπος, με τι ψυχή σημαδεύει ένα βρέφος; Τι του έκανε για να το σημαδεύει με τέτοιο μίσος; Για 200 ευρώ;», λέει η σοκαρισμένη μητέρα στον Alpha.

«Τεράστιο σοκ. Μόνο η σκέψη ότι η οικογένειά σου απειλείται. Η κόρη μου, 4,5 ετών, το βίωσε όλο αυτό και ακόμη και σήμερα μιλάει γι’ αυτό», είπε η υπάλληλος.

Η αστυνομία εκτιμά πως ο δράστης είχε συνεργό και θεωρεί πως πρόκειται για τα ίδια άτομα που έκαναν ληστεία και σε άλλο μίνι μάρκετ της περιοχής.

real.gr