Ληστεία στη Rolex: Βρέθηκε η μία μηχανή των δραστών – Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
1 year, 4 months ago
6

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη ληστεία στη Rolex. Στο «μικροσκόπιο» το σφυρί που άφησαν πίσω τους οι δράστες. Βρέθηκε η μία από τις μηχανές των δραστών.

Βρέθηκε μία μοτοσικλέτα σε περιοχή του ευρύτερου κέντρου των Αθηνών για την οποία υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι πρόκειται για μία από τις μηχανές που χρησιμοποίησαν οι ληστές της Rolex.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι κλεμμένη.

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. «Αρωμα» από «Ροζ Πάνθηρες» βλέπουν πίσω από τη ληστεία στη Rolex οι αστυνομικοί της ασφάλειας καθώς η επιχείρηση που πραγματοποίησαν οι τέσσερις ληστές θεωρείται υψηλού ρίσκου και μοιάζει με ληστείες που έχουν διαπράξει κατά το παρελθόν σε Ελλάδα και εξωτερικό οι Βαλκάνιοι παραστρατιωτικοί που αποτελούν τα βασικά μέλη της διεθνούς συμμορίας.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και το εξετάζουν ημέρες ακόμα και μήνες πίσω, καθώς εκτιμάται πως πριν γίνει η κινηματογραφική ληστεία, στην οποία άρπαξαν 23 επιλεγμένα και μεγάλης αξίας ρολόγια, οι δράστες με συνεργό τους, χωρίς αυτό να αποκλείει το ενδεχόμενο της γυναικείας παρουσίας, να είχαν κάνει κατόπτευση στον χώρο προκειμένου να σχεδιάσουν τη ληστεία.

Παράλληλα από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν το δρομολόγιο των ληστών στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο αυτή την εποχή είνια γεμάτο αστυνομικές δυνάμεις λόγω των εορτών.