Lockdown – Σταμπουλίδης: Με ραντεβού θα λειτουργήσουν τα ανθοπωλεία για τον Άγιο Βαλεντίνο
3 years, 1 month ago
6

Τι είπε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου για τις μετακινήσεις για άθληση και με κατοικίδιο

Να δείξουμε όλοι ορθολογικότητα και να τηρήσουμε ευλαβικά τα μέτρα που θα εφαρμοστούν από αύριο στην Αττική, η οποία μπάινει σε σκληρό lockdown μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Μάλιστα, ο κ. Σταμπουλίδης παρότρυνε τους πολίτες να μετακινούνται για άθληση και για βόλτα των κατοικιδίων τους, στον δήμο κατοικίας τους, ενώ όπως τόνισε «δεν είναι δυνατόν στην Αττική να εφαρμοστεί διαδημοτική απαγόρευση».

Εξήγησε δε, ότι δεν είναι λογικό εν μέσω lockdown να παίρνει κανείς το αυτοκίνητο για να μεταβαίνει σε χώρους άθλησης μακριά από την οικία του και ότι πλέον η μετακίνηση με τον κωδικό 6, πρέπει να χρησιμοποιείται είτε για βόλτα πεζή με το κατοικίδιο, είτε για περπάτημα πλησίον της οικίας, είτε για βόλτα με το ποδήλατο.

Ακόμα ο κ. Σταμπουλίδης είπε ότι το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσουν τα ανθοπωλεία μόνο με ραντεβού, και στο ωράριο 9:00-17:00, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι λαϊκές αγορές σε Αττική και Θεσσαλονίκη θα είναι ανοιχτές.