Λουκέτο σε σινεμά μεγάλης αλυσίδας – Δεν λειτούργησε ποτέ ξανά μετά την καραντίνα
2 years, 7 months ago
6

Λουκέτο σε σινεμά μεγάλης αλυσίδας, τόσο στην Αθήνα, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς δεν λειτούργησε ποτέ ξανά μετά την καραντίνα.

 

Δυστυχώς, τίτλους τέλους έβαλε η μεγάλη αλυσίδα κινηματογραφικών αιθουσών Village Cinemas στο Παλαιό Φάληρο, αφού πολλοί έσπευσαν να κλείσουν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν κάποια από τις καινούργιες ταινίες και διαπίστωσαν με έκπληξη ότι ο πολυχώρος έκλεισε οριστικά.

Τα Village Cinemas στο Παλαιό Φάληρο δεν άνοιξαν αυτό το καλοκαίρι, όταν επετράπη η λειτουργία και των κλειστών 12μηνης διάρκειας αιθουσών μετά την πολύμηνη καραντίνα και σύμφωνα με δημοσιεύματα, το συγκρότημα SouthPolis είχε βγει σε πλειστηριασμό με τελικό πλειοδότη το επενδυτικό fund Brooklane, το οποίο δραστηριοποιείται στην αγορά μεγάλων ακινήτων.

 

Το ακίνητο των 18 στρεμμάτων πρόκειται να αξιοποιηθεί για επαγγελματικές χρήσεις (γραφεία μεγάλων επιχειρήσεων), όπως άλλωστε συμβαίνει και με άλλα αντίστοιχα ακίνητα της επενδυτικής εταιρείας, ενώ υπάρχουν συζητήσεις και για άλλες χρήσεις.

Πρόκειται για το δεύτερο λουκέτο σε σινεμά

Μπαίνοντας στην επίσημη σελίδα των Village, όντως δεν υπάρχει αυτό του Φαλήρου στη σχετική λίστα, ενώ το λουκέτο έρχεται λίγο καιρό μετά το κλείσιμο του Odeon StarCity, το οποίο βρισκόταν στη Συγγρού.

 

Λουκέτο σε σινεμά στο Παλαιό Φάληρο

 

enimerotiko.gr