Λουκίδης – Εγώ έκανα την παρατήρηση για τους ελέγχους των πιστοποιητικών – Επιτέθηκαν στον Βασιλακόπουλο
2 years, 5 months ago
6

Στην επίθεση κατά του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας, Στέλιος Λουκίδης. Ο καθηγητής, μάλιστα, αποκάλυψε ότι εκείνος ήταν που έκανε την παρατήρηση για να γίνουν έλεγχοι στα πιστοποιητικά εμβολιασμού και όχι ο κ. Βασιλακόπουλος.

«Να αποκλιμακώσουμε λίγο το γεγονός»

«Κοιτάξτε αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι πρέπει να αποκλιμακώσουμε λίγο το γεγονός και κυρίως πρέπει να σκεφτούμε όλοι ότι είμαστε ένα μέρος μίας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Αυτό το μέρος της προσπάθειας δεν είμαι μόνο εγώ που δουλεύω στο Αττικό και μπορεί να βλέπω τους αρρώστους, δεν είναι ο γιατρός ο ειδικευόμενος που κάνει δουλειά παραπάνω από το δικό του, δεν είναι η νοσηλεύτρια, δεν είναι η καθαρίστρια που καθαρίζει το θάλαμο. Είμαστε όλοι. Και μέρος της προσπάθειας είναι η κοινωνία», είπε αρχικά ο κ. Λουκίδης στο Open.

  • Διαβάστε επίσης: Βασιλακόπουλος για επίθεση – Με απείλησαν ότι θα με βρουν μέσα στο νοσοκομείο, θα μου κάψουν το αυτοκίνητο

Τι συνέβη στην ταβέρνα

«Συνέβη απλώς πως εχθές, σε μία επίσκεψη που κάναμε το μεσημέρι στα πλαίσια ενός συνεδρίου σε μία τοπική ταβέρνα και στην οποία κάναμε μία πολύ ευγενική παρατήρηση στο ότι έπρεπε να έχουν ελεγχθεί τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, γιατί παρατηρήσαμε ότι δεν ελέγχονταν, υπήρξε μία πολύ έντονη αντίδραση από την πλευρά των ιδιοκτητών. Αντέδρασαν πάρα πολύ έντονα. Δεν έγινε έλεγχος», αποκάλυψε.

«Ο σκοπός ο δικός μας και ο δικός μου προσωπικά, το να συζητήσει κανείς με ένα επαγγελματία μίας τουριστικής περιοχής ότι αυτό το πράγμα πρέπει να το περιχαρακώσει και να το περιφρουρήσει» εξήγησε.

Ο κ. Λουκίδης επιβεβαίωσε πως αυτός ήταν που «πολύ ήρεμα και πολύ ευγενικά» έκανε την παρατήρηση και για τον κ. Βασιλακόπουλο είπε ότι απλά μετά «υπήρχε μία έντονη αντιπαράθεση και υπήρχε καθαρά μία στόχευση απέναντι στο πρόσωπό του. Φαινόταν αυτό το πράγμα. Ήταν πράγματα που ήταν πάρα πολύ άσχημα (σ.σ. αυτά που ειπώθηκαν)».

Το ρεπορτάζ του MEGA για την επίθεση στην ταβέρνα

in.gr