Λουράντος: Δεν παραλαμβάνουμε τα self test, ας πάνε στα σούπερ μάρκετ – ΒΙΝΤΕΟ
3 years, 23 days ago
6

Στο θέμα των self test και της διάθεσης τους από τα φαρμακεία αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο Kontranews ο Κωνσταντίνος Λουράντος. Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών δήλωσε πως οι συνάδελφοί του δεν θα παραλάβουν τα self test αν δεν υπάρξει συμφωνία του Συλλόγου, ο οποίος θέτει σειρά αιτημάτων, με την πολιτεία.

«Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, αποφάσισε να μην πάρει τα τεστ στα φαρμακεία. Να τα διαθέσει το κράτος όπου θέλει, να τα κάνει με όποιο τρόπο θέλει, εάν δεν μας διευκρινίσει με ποιο τρόπο θα μας τα φέρει και πώς θα τα δώσουμε και αν δεν απαγορεύσει, ρητώς, το να γίνονται μέσα στο φαρμακείο», υποστήριξε.

 

«Το πλαίσιο που ζητείται πρέπει να καθορίζει την προμήθεια από τα φαρμακεία αυτών των τεστ, με ποιο τρόπο θα γίνεται, και τη διανομή τους στους πολίτες, ειδάλλως εμείς δεν παραλαμβάνουμε τίποτα», είπε ακόμη ο κ. Λουράντος, ο οποίος σε ερώτηση πού θα πάνε τα τεστ σε αυτή την περίπτωση, o Κωνσταντίνος Λουράντος σχολίασε «ας πάνε σούπερ μάρκετ».