Μάχη για τη ζωή του δίνει ο γιατρός που δέχτηκε τους πυροβολισμούς από την Κλοντιάνα Τσέλο στο Χαλάνδρι
2 years, 4 months ago
6

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο γνωστός οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος, έπειτα από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε στο Χαλάνδρι από την εικαστικό Κλοντιάνα Τσέλο, μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού, που έχουν αποκτήσει μαζί.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ο γιατρός υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Γεννηματάς», σε κρίσιμη κατάσταση.

Την ώρα που ο 68χρονος οφθαλμίατρος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, νέα στοιχεία που φθάνουν στις αστυνομικές αρχές, δείχνουν ότι τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι στην οδό Ζαν Μωρεάς στο Χαλάνδρι ήταν η δραματική κορύφωση ενός δικαστικού θρίλερ με πολλά θερμά επεισόδια

Οι αναλυτές της Ασφάλειας αδυνατούν να βγάλουν άκρη για την Κλοντιάνα Τσέλο, καθώς μέσα σε ένα ακατάληπτο παραλήρημα τη μια μιλάει για το παιδί της και την άλλη αναφέρεται σε μια γυναίκα η οποία λέει ότι προσποιείται ότι είναι μητέρα της, ζητώντας από τους αστυνομικούς να πάνε να την πιάσουν γιατί είναι όπως ισχυρίζεται μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Σε πρώτη φάση, αυτό που προσπαθούν να εξακριβώσουν είναι από ποιους, πότε και πως προμηθεύτηκε το όπλο που με το οποίο πυροβόλησε δυο φορές στην κοιλιά και στο στήθος τον γιατρό και επίσης αν υπάρχουν συνεργοί που την βοήθησαν να στήσει ενέδρα για να δολοφονήσει τον πατέρα του παιδιού της.

xalandri-pyrovolismos__2_
xalandri-pyrovolismos__3_

Όλα δείχνουν ότι αιτία της μεγάλης κόντρας που είχε η γυναίκα από την Αλβανία που δηλώνει εικαστικός με τον οφθαλμίατρο είναι το κοριτσάκι που απέκτησαν πριν 13 χρόνια και για το οποίο έχει κερδίσει την επιμέλεια με δικαστική απόφαση ο 68χρονος. Μια απόφαση την οποία όπως φαίνεται δεν μπόρεσε να δεχθεί με αποτέλεσμα να χάνει συχνά τον έλεγχο του εαυτού της και να του επιτίθεται ανεβάζοντας ακόμα και screenshots των προσωπικών τους μηνυμάτων στα πολλά προφίλ που διατηρούσε στο Facebook.

νεοσ
Το θύμα, γνωστός οφθαλμίατρος, Γιώργος Νέος

Σήμερα το μεσημέρι, έστησε για ακόμη μια φορά καρτέρι έξω από το σπίτι του οφθαλμιάτρου στο Χαλάνδρι γνωρίζοντας ότι θα επέστρεφε μαζί με την κόρη τους από το σχολείο.

xalandri-pyrovolismos__1_
xalandri-pyrovolismos__2_

Κρύφτηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας και όταν εμφανίσθηκε με το κοριτσάκι πετάχτηκε μπροστά του και άρχισε να φωνάζει. Πάνω στην διαπληκτισμό, σήκωσε το περίστροφο και πάτησε τη σκανδάλη δύο φορές. Οι σφαίρες βρήκαν στην κοιλιακή χώρα τον γιατρό ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος. Μάρτυρας του φρικτού αυτού σκηνικού το 13χρονο κοριτσάκι…

Στη συνέχεια η Αλβανίδα, σαν να μην τρέχει τίποτα, έφυγε από το σημείο όμως λίγα τετράγωνα πιο κάτω αστυνομικοί που είχαν ενημερωθεί για το συμβάν την εντόπισαν και της πέρασαν χειροπέδες. Ως δικαιολογία τους είπε ότι προέβη σε αυτή την πράξη γιατί της απήγαγαν και της βίασαν το παιδί.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η οικογένεια του γιατρού που είχε δεχθεί επιθέσεις από την Τσέλο, μάλιστα η Αγγλίδα σύζυγος του είχε ξυλοκοπηθεί από την γυναίκα καθώς της είχε στήσει καρτέρι και πάλι μπροστά στο παιδί, της όρμησε και της χτυπούσε το κεφάλι, είχε προβεί σε ενέργειες ασφαλιστικών μέτρων.

Σύμφωνα με αυτά, απαγορευόταν να πλησιάζει την οικογένεια σε απόσταση 100 μέτρων, το σπίτι στο Χαλάνδρι, το νοσοκομείο που εργαζόταν ο οφθαλμίατρος στη λεωφόρο Κηφισίας και το ιατρείο του στο Ψυχικό. Όμως, από ότι λένε άνθρωποι που γνωρίζουν την οικογένεια, η Τσέλο δεν τα τηρούσε και μετά από κάθε παραβίαση οι επισκέψεις στην Αστυνομία ήταν συχνές.