Μαρία Δεληθανάση: Η απάντησή της μετά την ανακοίνωση του Κώστα Δόξα
3 years, 23 days ago
6

Η Μαρία Δεληθανάση μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου έδωσε τη δική της απάντηση στην ανακοίνωση που έκανε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρώην σύζυγος της Κώστας Δόξας.

Συγκεκριμένα η Μαρία Δεληθανάση ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για όλη την υπόθεση την οποία η ίδια κατήγγειλε με μήνυση προς τον Κώστα Δόξα, για σωματική βία που υπέστη στον γάμο τους.

«Δεν θα ήθελα να ανοίξω διάλογο έμμεσα με την άλλη πλευρά. Νομίζω πως οι λόγοι είναι προφανείς. Προφανώς γιατί του είναι άκρως ενοχλητική η κατάθεση της αλήθειας μου με όλα αυτά τα στοιχεία φαντάσου όμως το θάρρος να ζητήσεις μία συγνώμη δεν το έχει ακόμα και αυτή τη στιγμή. Έχει κατατεθεί μήνυση.

Οι κακοποιητικές πράξεις που έχω υποστεί σε αυτή τη σχέση ήταν πολλά χρόνια στη διάρκεια και ήταν κλιμακούμενες από πιο ήπιες μορφές λεκτικής ψυχολογικής βίας και πιο έντονες με σωματική βία απλή, όσο και αρκετά σοβαρή. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συνειδητοποίηση ότι κάθε υπόσχεση για αλλαγή και να η μεταμέλεια ήτανε απλά προσχήματα για να αποφύγει τις όποιες συνέπειες. Την πρώτη κίνηση να μιλήσω για τη δική μου ιστορία την  έκανα λίγο πριν ξεσπάσει όλο αυτό το κύμα όμως έπρεπε πρώτα να κινήσω νόμιμες διαδικασίες», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Δεληθανάση.