Μαστοράκης για My Style Rocks: Οι θεατές-ματάκηδες θα λένε «διώξτε τις διαγωνιζόμενες, να βλέπουμε Στικούδη»
2 months, 7 days ago
6

Ως «άθλιο κατασκεύασμα του Ατσούν» χαρακτήρισε το «My Style Rocks» που έκανε τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Μαστοράκης.

«Με άριστα το 10, στην πρώτη της εμφάνιση, δίνω της Στικούδη ένα 8.5. Χωρίς αμφιβολία, μόλις ξεπαγώσει τελείως και ανεβάσει στροφές, σύντομα οι θεατές-ματάκηδες του υποπροϊόντος θα λένε “διώξτε τις διαγωνιζόμενες, να βλέπουμε Στικούδη”. Κι εδώ που τα λέμε, με το επίπεδο αισθητικής που βολοδέρνει στο κατάστρωμα, δεν θα έχουν άδικο…» επισημαίνει, μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Facebook.

Αναλυτικά, η ανάρτησή του:

«ΕΓΕΝΝΗΘΗ ΥΜΙΝ (ΣΚΑΪ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ!

Επιτέλους, το άθλιο κατασκεύασμα του Ατσούν με τις τουρκομπαρόκ αποτυχημένες που έρχονται μπας και βρουν κάποια δουλειά στον “χώρο του μόντελινγκ,” και ενώ πέρασαν από κει βούρλα, πόμολα, αγγούρια στη θέση της παρουσιάστριας, οι ανευθυνοϋπεύθυνοι ανακάλυψαν την Κατερίνα Στικούδη.

Τί τους πήρε τόσα χρόνια; Η Στικούδη ήταν ήδη γνωστή για την ενέργεια, το ταλέντο στο χορό και στο τραγούδι και την απύθμενη φωτογένειά της. Δεν απέμενε παρά να διαβεί το κατώφλι για να φέρει στο άγευστο τηλεοπτικό υποπροϊόν, όσα δεν κατάφερε να φέρει η Μπόμπα (η οποία παρέμεινε ψυχρή και τσιρίζουσα μέχρι το τέλος του Voice.)

Και έφερε ένα πικάντικο, υπέροχο πρόσωπο, χαμόγελο αληθινό, φωτεινή διάθεση, καλή άρθρωση, πρωτοκλασσάτο body language, μετρημένη εξυπνάδα, εμφανή σπιρτάδα και γενικά όλα όσα δεν είχαν δει οι κάμερες της παραγωγής τόσα χρόνια.

Με άριστα το 10, στην πρώτη της εμφάνιση, δίνω της Στικούδη ενα 8.5. Χωρίς αμφιβολία, μόλις ξεπαγώσει τελείως και ανεβάσει στροφές, σύντομα οι θεατές-ματάκηδες του υποπροϊόντος θα λένε “διώξτε τις διαγωνιζόμενες, να βλέπουμε Στικούδη.” Κι εδώ που τα λέμε, με το επίπεδο αισθητικής που βολοδέρνει στο κατάστρωμα, δεν θα έχουν άδικο…».