Μαθράκι: Η τελευταία παρέλαση για τον μικρό Τάσο – Εκφοβισμό καταγγέλλει η μητέρα του
1 year, 5 months ago
6

Την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τίμησε για άλλη μια φορά ο Τάσος ο μοναδικός μαθητής στο ακριτικό Μαθράκι, κάτι που, όμως, συνέβη για τελευταία φορά καθώς με την μητέρα του θα μετακινηθούν στην Τήλο.

matrhaki-tasos2
mathraki-tasos

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του Τάσου, η ίδια υπέστη εκφοβισμό από «ανάποδους», όπως τους χαρακτήρισε.

«Είναι η τελευταία μας φορά στο Μαθράκι, από του χρόνου θα είμαστε στην Τήλο. Δεν είναι και ιδανικότερες οι συνθήκες. Πώς να νιώθει ένα παιδάκι όταν υπάρχει εκφοβισμός προς τη μητέρα του; Πρέπει να φροντίσω για την ψυχική υγεία του παιδιού μου. Δυστυχώς, ενώ σε γενικές γραμμές μας αγκάλιασαν, και πάντα υπήρχαν οι «ανάποδοι». Ωστόσο αυτοί οι «ανάποδοι», βρίσκονται σε καίριες θέσεις», είπε αρχικά στο MEGA.

Σύμφωνα με την ίδια «υπήρχαν διάφορα αυτόν τον χρόνο, εγώ είχα ζητήσει τα αυτονόητα, για παράδειγμα να μην υπάρχουν φιάλες υγραερίου στον χώρο που κάνει μάθημα το παιδί μου, υπήρχαν άσχημα σκηνικά που τα έζησε ο μικρός. Θα πάμε στην Τήλο, είχαμε πρόσκληση από την δήμαρχο του νησιού. Η Τήλος έχει περίπου 100 παιδιά, έχει δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο».

Ο ίδιος ο μικρός μαθητής δήλωσε χαρούμενος για την αλλαγή αυτή προσθέτοντας, όμως, ότι «υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα τους πεθυμήσω. Έχω 6-7 φίλους».