Ματούλα: Ρώτα τη νύφη μου γιατί δεν μιλάω με το γιο μου, έχω δύο εγγόνια, ούτε τα ονόματά τους δεν ξέρω
2 years, 4 months ago
6

Καμία επαφή δεν έχει με τον γιο της εδώ και 15 χρόνια η Ματούλα, όπως είπε στην κάμερα της εκπομπής « Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Ο Λορέντζο είχε γίνει γνωστός μέσα από το ριάλιτι του Mega Bar. «Ρώτα τη νύφη μου γιατί δεν μιλάω με το γιο μου και γιατί δεν βλέπω τα εγγόνια μου. Κι έχει γίνει και μάνα. Έχω δύο εγγόνια και δεν τα έχω δει ποτέ, ούτε τα ονόματά τους δεν ξέρω. Έχω να δω το γιο μου 15 χρόνια. Έκλαιγα στην αρχή. Τον πήρα τηλέφωνο τον Αύγουστο στα γενέθλιά του για να του πω χρόνια πολλά και μου το έκλειναν» είπε.

Και πρόσθεσε: «Ξέρω πολλά… Τη γυναίκα του την ξέρω από παλιά. Να είναι καλά και αυτός και τα παιδιά του. Έχω κάνει λάθη σε σχέση με το παιδί μου. Έπεσα στα ναρκωτικά, αφού τον γέννησα».

Η Ματούλα μίλησε για το παρελθόν της και τις σχέσεις της με μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου και της μουσικής. «Είμαι 74 ετών. Δεν έχω ταυτότητα επαγγέλματος. Ο Ζαμπέτας με έβγαλε στο τραγούδι. Δεν ήμουν ούτε η Κάλλας, ούτε η Μοσχολιού. Ο πρώτος άνδρας που είχα ερωτική επαφή ήταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης. Ερχόταν να με πάρει από το 6ο Γυμνάσιο Θηλέων, όπου με διώξανε μετά, και φώναζαν “κορίτσια, ο Μπάρκουλης”. Τον ερωτεύτηκα, ήταν καταπληκτικό παιδί. Έμενε χωρίς χρήματα γιατί τα έδινε σε συνανθρώπους του» είπε.

Η Ματούλα είπε στη συνέχεια: «Ήταν διαφορετικά τα πράγματα εκείνα τα χρόνια. Κόρη της χωροφυλακής και να με έχουν ξεπαρθενέψει; Ήταν κάτι τρομερό αυτό για όλους τους πατεράδες. Μου είχαν στερήσει την ελευθερία μου, αλλά δεν δυσκολεύτηκα. Την έκανα λαχείο στον Κορυδαλλό. Με βάλανε μέσα για 1,5 γραμμάριο, το ’90. Τότε σταμάτησα τα ναρκωτικά».