Με ελληνική γεύση η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων του κόσμου [εικόνες]
1 year, 4 months ago
6

Στην αριστερή πλευρά του park des expositions στα προάστια του Παρισιού η επιγραφή GREECE ανοίγει το δρόμο για ένα ταξίδι στις ελληνικές γεύσεις.

Ελιές, ελαιόλαδο, τυριά,κομπόστες, όσπρια και τσάι από τα ελληνικά βουνά κλέβουν την παράσταση στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων του κόσμου. 

Μάχη για ένα περίπτερο

Οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των εξαγωγών δίνουν μάχη για ένα περίπτερο ανάμεσα σε αυτά άλλων χωρών από το Μεξικό και τη Βραζιλία μέχρι την Κίνα και το Χονγκ Κόνγκ παρ ‘ ότι οι τιμές φτάνουν μέχρι και τα 900 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. ” Είναι πολύ σημαντικό για μια εταιρία να βρίσκεται εδώ γιατί βλέπει τους πελάτες της και κλείνει τα συμβόλαια για την επόμενη χρονιά λέει στο iefimerida ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

Τα πλατό με τα τυριά έγιναν ανάρπαστα

Η ελιά, ένας από τους πιο νόστιμους μεζέδεςΤο ελληνικό ελαιόλαδο κλέβει πάντα τις εντυπώσειςΓεύσεις Ελλάδος στο ΠαρίσιΟ πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας Γιώργος ΚωνσταντόπουλοςΕλληνικές γεύσεις για όλα τα γούσταΕντονη η ελληνική παρουσία