Μεσολόγγι: Αυτή είναι η νοσηλεύτρια που σκοτώθηκε σε τροχαίο μετά την βάρδιά της στο νοσοκομείο του Ρίου
2 years, 4 months ago
6

Συγκλονίζει την Αιτωλοακαρνανία ο τραγικός θάνατος 40χρονης νοσηλεύτριας σε δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί σήμερα, λίγο αφότου η άτυχη γυναίκα είχε τελειώσει την βάρδιά της στο νοσοκομείο του Ρίου. Το τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωάννινων, μεταξύ Ευνοχωρίου – Μεσολογγίου στο ύψος της Αρχαίας Καλυδώνας.

Η 42χρονη Μαρία Μπάθα, όπως ήταν το όνομα της γυναίκας που σκοτώθηκε στο τροχαίο, εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στην Α’ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου του Ρίο.

Η άτυχη Μαρία

mesologgi-thima-troxaio
mesologgi-thima-troxaio2

 

Η σύγκρουση όπως αναφέρει το onairnews.gr ήταν τόσο σφοδρή που τα πληρώματα της πυροσβεστική υπηρεσίας Μεσολογγίου αναγκάστηκαν να κόψουν τις πόρτες για να απεγκλωβίσουν την οδηγό η οποία ήταν ήδη νεκρή.

Το αυτοκίνητο της άτυχης Μαρίας συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό. Από το αγροτικό έχουν τραυματιστεί δύο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου για τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο:

mesologi-troxaio2
mesologi-troxaio3
mesologi-troxaio4
mesologi-troxaio5

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών της Τροχαίας το ένα από τα οχήματα ξέφυγε από την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.