Μεσσήνη: «Δεν γνώριζα ποιος ήταν, μόνο ότι έπρεπε να γλιτώσω» λέει η 49χρονη μετά την επίθεση με οξύ -Βίντεο
1 month, 21 days ago
6

Η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της μίλησε για το τραγικό περιστατικό, απαντώντας στη δήλωση μετάνοιάς του.

Δύο 24ωρα μετά την αδιανόητη επίθεση με καυστικό υγρό η 49χρονη μίλησε στον ΑΝΤ1, περιγράφοντας τη στιγμή που ο άγνωστος τότε άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά, της επιτίθεται πισώπλατα, φράζοντας το στόμα και την μύτη της  με ένα  πανί ποτισμένο με υδροχλωρικό οξύ.

«Είμαι ακόμη σοκαρισμένη από το όλο σκηνικό. Το αίσθημα της επιβίωσης, να κατορθώσω να γλυτώσω, γιατί εκείνη την στιγμή δεν γνώριζα ποιος ήταν, μόνο ότι έπρεπε να γλυτώσω», ανέφερε η 49χρονη.

«Δεν κατονόμασα εγώ τον πρώην σύζυγό μου. Δεν είπα ότι ”αυτός είναι ο υπεύθυνος”. Εγώ είπα αυτούς που γνώριζαν την ώρα που θα ξεκινούσα δουλειά και που δούλευα. Αυτό ήταν δουλειά της αστυνομίας. Έκανε τις έρευνές της και αποφάνθηκε ότι ήταν αυτός ο δράστης», πρόσθεσε.

Η γυναίκα αναφέρθηκε και στη στιγμή που έμαθε πως ο δράστης της επίθεσης ήταν ο πρώην σύζυγός της. «Σοκαρίστηκα, είναι λογικό. Να σας πω την αλήθεια, δεν το περίμενα. Παλιά είχαμε κάποιες διαφορές, καυγάδες, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Δεν είχε δείξει κάτι, ήταν πολύ ήρεμος».

Το θύμα δεν κάνει δεκτή τη συγγνώμη του κατηγορουμένου, η οποία εκφράστηκε μέσω του ΑΝΤ1 και θεωρεί την μεταμέλεια του δράστη προσχηματική,  καθώς – σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η 49χρονη από τις Αρχές ο πρώην σύζυγός της φέρεται να είχε προσχεδιάσει την πράξη του, αγοράζοντας δυο ημέρες πριν από την επίθεση το καυστικό υγρό και νοικιάζοντας όχημα για να καλύψει τα ίχνη του.

«Όχι, δεν δέχομαι την συγγνώμη του. Είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε. Εγώ αυτήν τη στιγμή κινδυνεύω να χάσω την όρασή μου, κινδυνεύω να μην μπορώ να ξαναδουλέψω. Δεν έχω άλλους πόρους, μόνο την δουλειά μου είχα».

Κληθείσα να σχολιάσει την πρόταση του πρώην συζύγου της να την υποστηρίξει οικονομικά, η 49χρονη απαντά αρνητικά.

«Όχι, ευχαριστώ πολύ. Δεν θέλω. Ο ίδιος με κατηγορεί ότι του χρωστάω χρήματα, το οποίο δεν ισχύει. Δεν χρωστάω κάτι σε αυτόν τον άνθρωπο», είπε. «Καμία γυναίκα, σε όλο τον κόσμο  γιατί έχω και εγώ κορίτσια- να μην ζήσει κάτι τέτοιο, να μην το περάσει ποτέ στην ζωή του. Ποτέ…», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.