Μεσσηνία: 12χρονη έκλεψε μέσα από αυτοκίνητο… 6.5000 ευρώ
7 months, 29 days ago
6

Είναι μόλις 12 χρόνων και σε βάρος της σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Καλαμάτας δικογραφία για κλοπή, αφού οι γονείς της είπαν στους αστυνομικούς ότι η κόρη τους, τούς έφερε στο σπίτι τα 6.500 ευρώ, τα οποία έκλεψε στις 18 Σεπτεμβρίου από το αυτοκίνητο επιχειρηματία στο Χαρακοπιό Πυλίας.

Ο 42χρονος πατέρας -γνωστός στις διωκτικές αρχές και για άλλες κλοπές- και η 40χρονη μητέρα της μικρής, κατηγορούνται επίσης για την κλοπή, καθώς και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, ο επιχειρηματίας γύρισε το μεσημέρι για λίγο στο σπίτι του, οπότε άφησε το αυτοκίνητο μέσα στην αυλή ξεκλείδωτο και στο κάθισμα του συνοδηγού τα 6.500 ευρώ. Το κορίτσι φέρεται ότι τα έκλεψε και όταν από πληροφορίες οι αστυνομικοί κατέληξαν να ψάξουν στο σπίτι της, οι γονείς παραδέχτηκαν ότι η κόρη τους τα είχε κλέψει. 

Είχε βέβαια προηγηθεί έρευνα στο σπίτι του κοριτσιού, όπου βρέθηκαν 2.100 ευρώ, καθώς και άλλα 310 ευρώ στην κατοχή του πατέρα της οικογένειας. Μετά από αυτό οι γονείς φέρονται ότι ομολόγησαν ότι τους τα παρέδωσε η κόρη τους κι έτσι σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία, που αναμένεται να παραδοθεί στην εισαγγελέα.

Πηγή: eleytheriaonline