Μια απόλυτα ανατρεπτική φωτογράφιση γάμου: Κόντρες στα χιόνια, βουτιές σε λίμνη και… μπουγέλωμα της νύφης [εικόνες & βίντεο]
5 months, 19 days ago
6

Οταν διάλεγαν την ημερομηνία για τον γάμο τους, δεν είχαν υπολογίσει τα… τερτίπια του καιρού και την έλευση της κακοκαιρίας «Ωκεανίς» που σάρωσε τη χώρα. Δεν το έβαλαν όμως κάτω.

Ο Γιάννης Στεντούκας και η Φωτεινή Ψυχάρη, που μένουν στο χωριό Αρμένι των Χανίων, παντρεύτηκαν στις 23 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, ενώ η κακοκαιρία «Ωκεανίς» προκαλούσε πολλά προβλήματα. Αυτό όμως δεν χάλασε τα σχέδιά τους. Αντιθέτως, συνέδραμε σε αυτά, όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα.

Το ζευγάρι, χάρη στις ιδέες του φωτογράφου Πάνου Ρεκουνιώτη, έκανε μια από τις πιο ανατρεπτικές φωτογραφίσεις γάμου. Και σίγουρα, δεν θα ξεχάσουν όσα έζησαν στο Μαίναλο και τη λίμνη Δόξα, όπου πόζαραν η μεν με το νυφικό της και ο δε με το γαμπριάτικο κοστούμι του.

Το πρόγραμμα είχε όσα δεν μπορεί να φανταστεί κανείς για μια τέτοια φωτογράφιση. Κόντρες στα χιόνια με ειδικά οχήματα, πόζες μέσα στη λίμνη, ακόμη και μπροστά από πρόβατα. Ο δε γαμπρός έδωσε… ρεσιτάλ, αφού βούτηξε τόσο στα χιόνια όσο και στη λίμνη. Στο τέλος όμως πήρε την… εκδίκησή του «μπουγελώνοντας» τη νύφη, που στεκόταν στην άκρη του δρόμου, πέφτοντας σε λακκούβα γεμάτη νερά.

Δείτε το βίντεο της φωτογράφισης