Μητέρα αυτοκτόνησε 4 μήνες μετά την αυτοκτονία της κόρης της
3 years, 4 months ago
6

Η χαροκαμένη μάνα μιας κοπέλας που έφτιαξε το δικό της ντοκιμαντέρ στο Netflix αυτοκτόνησε προσφάτως, μόλις 4 μήνες μετά την αυτοκτονία της κόρης της.

Η Melinda Coleman ήταν η μητέρα της Daisy Coleman, που έγινε τηλεοπτικό αστέρι για όλους τους λάθος λόγους.

Την ανακοίνωση έκανε μάλιστα το SafeBae, ο οργανισμός που έφτιαξε η Daisy για την αποτροπή των σεξουαλικών επιθέσεων.

Στις 5 Αυγούστου, η 23χρονη Daisy έδωσε τέλος στη ζωή της. Δεν μπόρεσε ποτέ να διαχειριστεί τον τραυματικό βιασμό της, τον οποίο περιέγραψε το 2016 στο Netflix, στο γνωστό σήμερα ντοκιμαντέρ «Όντρι και Ντέιζι».

«Δεν υπάρχουν αρκετά σ’ αγαπώ που θα μπορούσα να σου έχω πει όταν κρατούσα το κρύο, σπασμένο και νεκρό σου σώμα», έγραψε η Melinda στο Facebook λίγες ώρες πριν δώσει τέλος στη δική της ζωή. Και αφήσει πίσω της δύο γιους.

Η τραγωδία της οικογένειας ξεκινά από παλιά, όταν ο πατέρας της Daisy σκοτώθηκε σε ένα τροχαίο δυστύχημα. Λίγα χρόνια μετά, το 2012, η 14χρονη Daisy βιάστηκε σε ένα σπίτι στο Μιζούρι, χωρίς να καταδικαστεί ποτέ κανείς για την επίθεση.

Η κοινότητα την κατηγόρησε μάλιστα πως έλεγε ψέματα. Ο φερόμενος βιαστής ήταν γόνος γνωστής οικογένειας και είχε πολιτικές διασυνδέσεις.

Η κοπέλα πέρασε τα πάνδεινα και το 2013 το σπίτι της οικογένειας τυλίχθηκε στις φλόγες, κάνοντας τη Melinda να μιλήσει για εμπρησμό.

Η αυτοκτονία της μητέρας είναι άλλο ένα τραγικό κεφάλαιο στην ιστορία της οικογένειας…

newsbeast.gr