Μητσοτάκης στη Βουλή: Κατηγορείτε την κυβέρνηση ότι κρύβει παιδεραστές;
3 years, 1 month ago
6

είτε live: Προς σφοδρή μετωπική Μητσοτάκης – Τσίπρας στη Βουλή για Λιγνάδη, Μενδώνη και… θεωρίες συνωμοσίας – «Σας καλώ να απαντήσετε ως πατέρας» είπε ο πρωθυπουργός στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση αναμένεται να διεξαχθεί  στη Βουλή  μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα καθώς ο πρωθυπουργός φέρεται αποφασισμένος να βγει στην αντεπίθεση για να αποκρούσει την απόπειρα επαναφοράς του ζόφου και της τοξικότητας στο πολιτικό σκηνικό από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η συζήτηση στη Βουλή ξεκίνησε με έκκληση του προέδρου, Κώστα Τασούλα, για θεσμικό διάλογο. «Θα ήθελα να διαψεύσουμε όσους ελπίζουν ότι η συζήτηση στη Βουλή θα έρθει ως συνέχεια όσων επιχειρούν να πάρει το πάνω χέρι μια άλλη ανατριχίλα μιας φρικτής εκμετάλλευσης που επιχειρεί να πάρει το πάνω χέρι στην πρόσφατη ανήκουστη ιστορία της ανατριχιαστικής ποινικής συμπεριφοράς που έχει πάρει το δρόμο για τη Δικαιοσύνη. Προχθες η Βουλή αποδοκίμασε, με βουλευτές κομμάτων που εκφράζουν το σύνολο της Βουλής, την άλλη ανατριχίλα της απαράδεκτης απόπειρας να εκμεταλλευτούν κάποιοι το πραγματικό γεγονός. Είμαι σίγουρος ότι η συζήτηση θα αντιμετωπιστεί θεσμικά από το Κοινοβούλιο και προς αυτή την κατεύθυνση θέλω να σας έχω όλους και όλες σύμμαχους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι στο χέρι μας να μην μετατρέψουμε τη σημερινή συζήτηση σε εικόνα κερκίδας Γ’ Εθνικής» είπε κατά την έναρξη της ομιλίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξηγώντας ότι η διαδικασία εξυγίανσης του δημόσιου βίου κινδυνεύει να βυθιστεί στον βούρκο της πολιτικής αντιπαράθεσης και του λαϊκισμού.