Μυλοπόταμος: Αυτός είναι δράστης του φονικού στην Κρήτη που παραδόθηκε – Γιατί υποστήριξε ότι τον πυροβόλησε
1 year, 9 months ago
6

Το μεσημέρι της Δευτέρας παραδόθηκε ο 44χρονος που πυροβόλησε τέσσερις φορές τον 22χρονο σε γλέντι στο σπίτι της αδερφής του

Αυτός είναι ο 44χρονος δράστης της δολοφονίας στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου στην Κρήτη όπου σήμερα το πρωί παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας συνοδευόμενος από έναν εκ των δυο συνηγόρων του και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αστυνομικών και δικαστικών αρχών.

Ο 44χρονος παραδέχθηκε την πράξη του και παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε τον 22χρονο πατέρα και σύμφωνα με πληροφορίες η πράξη του αυτή οφειλόταν σε φραστικό διαξιφισμό που είχαν μεταξύ τους λίγες ώρες προτού συμβεί το κακό.

Ο δράστης μετέβη στην ασφάλεια με το αγροτικό του αυτοκίνητο και λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι ολοκλήρωσε την κατάθεσή του , έχει οδηγηθεί στα κρατητήρια και αναμένεται η εντολή εισαγγελέα προκειμένου να μεταφερθεί στο δικαστικό Μέγαρο.

44xronos-drastis-kriti-2
44xronos-drastis-kriti-1

Θα βαφτίσουν το παιδί του πριν την κηδεία

Στο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό Αργουλιό στον Μυλοπόταμο εξαιτίας του νέου εγκλήματος που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία με θύμα τον 22χρονο ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από πολλαπλούς πυροβολισμούς στο σπίτι της αδερφής του.

Σύμφωνα με το cretapost, σήμερα ο ιατροδικαστής αναμένεται να διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή του 22χρονου ενώ αμέσως μετά η σορός του θα παραδοθεί στην οικογένειά του προκειμένου να τελεστεί η κηδεία. Ωστόσο, η οικογένεια έχει να αντιμετωπίσει και το έθιμο που ορίζει πως πριν την κηδεία θα πρέπει να έχει τελεστεί η βάφτιση του μόλις ενός μήνα μωρού του άτυχου άνδρα.

«Αδελφέ μου, μπροστά στα μάτια μου αφαίρεσαν τη ζωή σου»

Από χθες το βράδυ ο προσωπικός λογαριασμός του 22χρονου στο facebook έχει κατακλυστεί από διάφορα μηνύματα. Ωστόσο τα πιο συγκλονιστικά είναι της συζύγου του 22χρονου αλλά και της αδερφής του που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Κώστας έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Λίγες ώρες μετά το έγκλημα η αδερφή του, ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μία μαντινάδα αλλά και ένα σπαρακτικό μήνυμα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μπροστά στα μάτια μου, αφαίρεσαν την ζωή σου»!

Η μαντινάδα:  «…Σαν σήμερα το σπίτι μας, ο Χάρος το αδειάζει, μα ‘μες στο χώμα γίνηκες, χρυσός που δεν σκουριάζει… Αδερφέ μου».

Το σπαρακτικό μήνυμα: «ΓΙΑΤΙ? ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ .ΓΙΑΤΙ?… Σε ειχε βοηθήσει πολλές φορές η παναγία σήμερα όμως που γιόρταζε η χάρη τις όχι Αδερφέ μου ..που είσαι ;; και ο Στέλιος μας περιμένει την μηχανή που ‘του ταξες ….τώρα ποιος θα ‘του την πάρει

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ….Πως θα ‘του το πώ οτι δεν θα σε ξαναδεί να δεί το θείο του την αδυναμία του .( πως που μπροστά στα μάτια μου σου αφαίρεσαν την ζωή σου Αδερφέ μου … Που δεν σε άφησαν Αδερφέ μου να χαρείς τον γιο σου … που δεν σε άφησαν να χαρείς τίποτα. ….. Τίποτα δεν χάρηκες. Η ψυχή σου όμως θα ηρεμίσει …. …12.06.2022…. Καλό παράδεισο Αδερφέ μου»

Συγκλονιστική είναι και η νεότερη ανάρτηση της συζύγου του 22χρονου που αναφέρει πως «έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει».

EGKLHMA-SYZYGOS

Το χρονικό της δολοφονίας

Το άγριο φονικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής όταν το θύμα και ο 45χρονος δράστης βρέθηκαν ταυτόχρονα καλεσμένοι σε γιορτή που έγινε στο σπίτι της αδελφής του άτυχου νεαρού. Ο δράστης φέρεται να τον πυρποβόλησε από κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι της αδελφής του 22χρονου, όμως επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα και χωρίς να βγει από το όχημά του, πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές τον 22χρονο, από πολύ κοντινή απόσταση. Ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου όμως διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Κλείσιμο
αναρτηση536723

Αμέσως μετά, ο 45χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του καθώς έχει ακόμη μαζί του το όπλο του εγκλήματος. Τελικά το πρωί της Δευτέρας παραδόθηκε στις αρχές.

Ήταν γνωστό ότι τους χώριζαν εδώ και χρόνια προσωπικές και κτηματικές διαφορές, οι οποίες γίνονταν συχνά αιτία να ξεσπούν επεισόδια μεταξύ τους.