Μυστήριο με νεκρό μοντέλο που «παράτησαν άνδρες με μάσκες» έξω από νοσοκομείο στο Λος Άντζελες – Σε κώμα η φίλη της
2 years, 5 months ago
6

Οι δύο κοπέλες πέρασαν το βράδυ της Παρασκευής διασκεδάζοντας και χορεύοντας και μερικές ώρες αργότερα βρέθηκαν αναίσθητες και πεταμένες έξω από διαφορετικά νοσοκομεία του Λος Άντζελες – Οι δικοί τους πιστεύουν ότι έπεσαν θύματα εγκληματιών που τις νάρκωσαν

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Λος Άντζελες από τον μυστηριώδη θάνατο του μοντέλου και επίδοξης ηθοποιού Christy Giles, το άψυχο κορμί της οποίας «εγκαταλείφθηκε» έξω από ένα νοσοκομείο της πόλης το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Μερικές ώρες αφότου εθεάθησαν να διασκεδάζουν μαζί σε κλαμπ, η 24χρονη Christy Giles και η 26χρονη σχεδιάστρια Hilda Marcela Cabrales-Arzola βρέθηκαν και οι δυο χωρίς τις αισθήσεις τους σε πεζοδρόμια έξω από διαφορετικά νοσοκομεία του Λος Άντζελες. Ο θάνατος του 24χρονου μοντέλου διαπιστώθηκε επι τόπου ενώ, σύμφωνα με τη Daily Mail η σχεδιάστρια νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή σε κώμα και με ελάχιστες ελπίδες επιβίωσης.

Ο σύζυγος της Giles, Jan Cilliers, ισχυρίζεται ότι είδε ένα βίντεο που δείχνει τρεις μαυροφορεμένους άνδρες με μάσκες να καταφθάνουν με ένα Toyota Prius χωρίς πινακίδες έξω από το Southern California Hospital στο Κάλβερ Σίτι και να πετάνε απέξω το σώμα του μοντέλου. Ο Cilliers ισχυρίζεται ότι οι ίδιοι άνδρες παράτησαν την Cabrales-Arzola σε ημιθανή κατάσταση έξω από το νοσοκομείο Kaiser Permanente στο Δυτικό Λος Άντζελες, δύο ώρες αργότερα.

Ο χήρος της Giles υποψιάζεται ότι η νεαρή κοπέλα έπεσε θύμα εκμετάλλευσης αγνώστων που την νάρκωσαν, καθώς βρέθηκε ηρωίνη στο σύστημά της αλλά ο ίδιος δεν πιστεύει ότι θα έπαιρνε ποτέ η ίδια οικειοθελώς ναρκωτικά. «Η τοξικολογική (της Cabrales-Arzola) έδειξε επίσης ότι υπήρχε ηρωίνη στο σύστημά της, ένα ναρκωτικό που καμία από αυτές τις δύο κοπέλες δεν θα έπαιρνε ποτέ με τη θέλησή της», δήλωσε ο Cilliers στο ABC7.

O Cilliers είπε στο ίδιο δίκτυο ότι έχει ανακτήσει όλα τα μηνύματα που αντάλλαξε η Giles με οποιονδήποτε άλλον εκείνη τη νύχτα, και διαπίστωσε ότι η άτυχη 24χρονη είχε στείλει μήνυμα γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Cabrales-Arzola γράφοντάς της «πάμε να φύγουμε από εδώ». Αυτό ήταν και το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η νεαρή προτού βρεθεί νεκρή έξω από το νοσοκομείο 12 ώρες αργότερα.

giless
Η άτυχη Christy Giles που βρέθηκε νεκρή έξω από νοσοκομείο το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου
hilda-marcela
Η 26χρονη σχεδιάστρια Hilda Marcela Cabrales-Arzola νοσηλεύεται σε κώμα

Ο Cilliers και η Giles χρησιμοποιούσαν μια εφαρμογή στα τηλέφωνά τους που έδειχνε την τοποθεσία του ενός στον άλλον, και το app αυτό αποκάλυψε ότι η κοπέλα βρισκόταν σε ένα διαμέρισμα στο δυτικό Λος Άντζελες νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Ο Cilliers, που την ημέρα του θανάτου της γυναίκας του βρισκόταν στο Σαν Φρανσίσκο για να δει τον πατέρα του, ξεκίνησε online έρανο για να χρηματοδοτήσει μια ιδιωτική έρευνα για τον χαμό της 24χρονης. Στη σελίδα στο GoFundMe αναφέρεται ότι από το περασμένο Σάββατο ο Cilliers έχει δεχθεί πολλά μηνύματα από γυναίκες με ανατριχιαστικά παρόμοιες ιστορίες, που όμως είχαν την τύχη μέσα στην ατυχία τους να επιβιώσουν από αυτό που τους συνέβη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα του άτυχου μοντέλου πιστεύει επίσης ότι η κόρη της (και η φίλη της) έπεσαν θύματα επιτήδειων που τις νάρκωσαν και τις κακοποίησαν σεξουαλικά, ενώ ο Cillliers δεν αποκλείει να εμπλέκονται στην υπόθεση άτομα με διασυνδέσεις σε κύκλωμα πορνό και διοργάνωσης snuff πάρτι.

christy-giles-1
christy-giles-1-1

Με πληροφορίες από New York Post, Daily Mail